EKSKLUZIVNO U KURIRU: Prvi paparaco Sekinog sina!
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica uslikana s naslednikom Jakovom

EKSKLUZIVNO U KURIRU: Prvi paparaco Sekinog sina!

Stars -

Aleksićeva je u privatnu bolnicu, u kojoj se porodila 24. septembra, stigla oko pola dva posle podne. U pratnji supruga dovela je sina na lekarsku kontrolu

Mali Jakov Piljikić, sin pevačice Seke Aleksić i Veljka Pilikića, juče je imao svoj prvi paparaco! Ekipa Kurira uhvatila je njegovu poznatu mamu koja ga je u pratnji supruga dovela na prvu lekarsku kontrolu.

Aleksićeva je u privatnu bolnicu, u kojoj se porodila 24. septembra, stigla oko pola dva posle podne. Njen suprug Veljko prvi je izašao iz kola, izvadio bebina kolica, a zatim uzeo naslednika, koji je bio smešten u korpi na zadnjem sedištu. Onda je izašla i Seka, namestila ćebence u kolicima, a zatim preuzela Jakova iz tatinog naručja i smestila ga u kolica.Sve vreme pevačica nije skidala osmeh, blistala je u svakom smislu te reči! U holu su je sačekale medicinske sestre i ispratile u ordinaciju.Nakon sat vremena, Seka je napustila bolnicu, nasmejana i vedra, što znači da je prvi pregled protekao u najboljem redu. Kako smo saznali, mali Jakov je odlično napredovao za ovih mesec dana. Ugojio se kilo i 200 grama, a porastao je šest centimetara. Mašala!

Atrakcija OŽAVATELJKA PRIŠLA DA VIDI JAKOVASeka Aleksić ni juče, sakrivena iza sunčanih naočara i van scene, nije prošla nezapaženo, pa su joj ubrzo prišle žene koje su prolazile pored bolnice i čestitale rođenje sina! Seka im je od srca zahvalila, a nije joj smetalo ni što su prilazile kolicima i oduševljeno zagledale malog Jakova .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja