EMINA JAHOVIĆ SE ISPOVEDA ŠAMANU DURAKU: Pevačicin duhovnik drug Gvinet Paltrou
Foto: Damir Dervišagić

Puni baterije

EMINA JAHOVIĆ SE ISPOVEDA ŠAMANU DURAKU: Pevačicin duhovnik drug Gvinet Paltrou

Stars -

Pevačica Emina Jahović Sandal otkriva da pored toga što stalno ide na treninge, kako bi svoje telo održala u kondiciji, ona istovremeno radi i na svom duhovnom stanju.

Koliko joj lični trener pomaže da telo održi zategnutim, toliko joj šaman Durak pomaže da neke životne situacije lakše prebrodi. On je ujedno i spona između nje i holivudske zvezde Gvinet Paltrou.

"Radim na sebi spiritualno i telesno, a najviše radim sa šamanom Durakom, koji je ujedno najbolji drug Gvinet Paltrou", otkriće je Emina u "Ekskluziv specijalu".

Ona je i ranije nekoliko puta govorila da voli svoj dan da provede tako da se oseća lepo i smireno kako bi mogla da napuni baterije za nove radne pobede, ali i bude dobra majka sinovima Jamanu i Javuzu.

Ustajem rano, oko 8 sati, ne volim da propuštam dan, pa da bih bila odmorna, ležem ranije, osim ako odemo u provod ili imam nastup. Potrebna mi je energija za nove radne pobede! A kada uspavamo decu, Mustafa i ja najviše volimo da sednemo i ćaskamo o novim planovima i svemu što nam se desilo tokom dana. Hvala bogu, muž i ja i posle ovoliko godina imamo o čemu da pričamo i uživamo kada smo zajedno. Često idemo i u šetnju po prirodi, volimo da smo na svežem vazduhu, pa nekada šetamo i po mraku - istakla je tada Emina i dodala.

"Nekada pozovemo prijatelje, ja spremim hranu, volimo da se družimo. Živimo sasvim normalan život, kao i većina drugih ljudi. Jedina stvar koja me razlikuje od drugih je što ne radim svaki dan, pa mnogi misle da po ceo dan ne radim ništa i da mi sve pada s neba... Kamo sreće da je tako! Dosta radim, iako više od kuće, radim baš kao i sve ostale zaposlene mame", istakla je pevačica kako bi objasnila da ne živi život zvezde koja ne zna šta su kućne obaveze.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track