EMINA POMERILA KONCERT: Beograđani je čekaju još par dana
Foto: Printscreen

EMINA POMERILA KONCERT: Beograđani je čekaju još par dana

Stars -
Koncert koji se očekivao večeras, zbog vremenskih uslova, pomera se za utorak

Usled loših vremenskih prilika i padavina najavljenih za večeras, koncert Emine Jahović u „Bašti kod Juge“ pomera se na utorak, 23. jun.

Pevačica će u utorak održati ekskluzivni letnji koncert u prijatnom ambijentu „Bašte kod Juge“, a ovom prilikom će premijerno uživo izvesti svoj novi singl „Muške priče“, nastao u saradnji sa DJ Shonetom i Tečom Gambino. Emina je za ovaj nastup pripremila odličan repertoar sa preko dva sata pevanja, a njene fanove posebno će oduševiti podatak da je najavila i brojna iznenađena za publiku. Pevačica će na koncertu nositi skupocene haljine i cipele, iz letnje kolekcije, koje je sama kreirala.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka reci i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima.

Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Već naredne subote, 27. juna, u „Bašti kod Juge“ nastupiće popularni DJ Kurd Maverick, miljenik ženske publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja