EVO KAKO JE MINA PRIKRIVALA NASILJE U PORODICI: Zaljubljenost je prerasla u kompleksniji odnos!
Foto: Dragan Kadić

Brak sa siledžijom

EVO KAKO JE MINA PRIKRIVALA NASILJE U PORODICI: Zaljubljenost je prerasla u kompleksniji odnos!

Stars -
Kada biste sada premotali film i pronašli izjave koje je Mina davala o svom braku, teško da biste mogli da naslutite u kakvom užasu je živela

Vest da je baletan Narodnog pozorišta Goran Stanić u noći između petka i subote pretukao suprugu Minu Lazarević, poznatu glumicu, odjeknula je kao bomba.

Kada biste sada premotali film i pronašli izjave koje je Mina davala o svom braku, teško da biste mogli da naslutite u kakvom užasu je živela. Na pitanje da li je i dalje zaljubljena u svog muža i da li se nešto između njih promenilo od kada su u braku, Mina je pre četiri godine rekla:

"Promenilo se, imamo dvoje dece. Veoma sam zaljubljena u svog muža. Moja drugarica kaže da je potresno to što smo i posle pet godina toliko zaljubljeni. Verovala sam da to postoji, daće bog da traje celog života. Zaljubljenost je prerasla u kompleksniji odnos, ali i dalje treperim, sva sam usplahirena.

Možda je nagoveštaj toga da nije baš sve savršeno mogao da se izvuče iz izjave koju je Mina dala za jedane novine.

"Sa sadašnjim mužem Goranom, rano je da podvlačim crtu i svodim račune, tek smo šest godina zajedno. Fenomenalno funkcionišemo, ali tek sa 70 godina moći ću da kažem: "Da, to je čovek mog života”, i nadam se da će tako biti. Iz ove perspektive mi je nezamislivo da nešto može da ne bude dobro iako smo nas dvoje jezivih temperamenata i to kad eksplodira... Ali to smo mi i ne mogu da zamislim sebe s nekim ko je različit".

Mina ima troje dece, 17-godišnjeg sina Luku iz prvog braka i Ivu (7) i Marka (4) iz braka sa Goranom Stanićem. Zbog porodice se odrekla aktivnog društvenog života, a slobodne trenutke nije provodila u noćnim izlascima i na prestoničkim dešavanjima, već sa suprugom i decom.

"Kad deca zaspu, super nam je da sednemo za trpezarijski sto i pričamo uz piće i meze. Nas dvoje smo kućni tipovi i radije ostajemo u okrilju doma", rekla je Mina za "Story" pre dve godine.

S druge strane, i Goran Stanić je u svojim izjavama prikrivao istinu. O svom braku je rekao:

"Veoma smo sličnih karaktera i jako temperamentni. Imamo ista interesovanja i zajedno odlično funkcionišemo". Za sebe je rekao da nije strog i zahtevan suprug i otac i da u njihovom braku ne postoji klasična podela na muške i ženske poslove.

Stanić i poznata glumica su u braku od 2008. godine.

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

Stefan Jokić
Stefan Jokić

(vesti-online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track