Fantastičani nastupi zvezda na rođendanu Stadion Shopping Centra i Story shopping groznici
Foto: Pr Slike

MAGAZIN STORY I STADION SHOPPING CENTAR

Fantastičani nastupi zvezda na rođendanu Stadion Shopping Centra i Story shopping groznici

Stars -
Stadion je bio mali da primi sve one koji su u potrazi za omiljenim modnim brendovima po sniženim cenama i do 70 odsto posetili ovaj tržni centar
1 / 14

Povodom drugog rođendana Stadion shopping centra, u subotu je održana velika Story šoping groznica koju su obeležili popusti, rekordna posećenost i fantastičan nastup Ana Nikolić.

Stadion je bio mali da primi sve one koji su u potrazi za omiljenim modnim brendovima po sniženim cenama i do 70 odsto posetili ovaj tržni centar. Šoping groznica počela je s dečijim radionicama koje su privukle pažnju velikog broja dece i njihovih roditelja. UG Roditelj – Centar za rani razvoj organizovali su kreativne radionice za najmlađe, dok je Life Redesign održao javni čas arhitekture. Potom je dr. sc Maja Kostić održala čas lepog govora za sve uzraste dece. Jelena Popović i Bogdanka Boba Zlatar iz koncepta Ljubav Vera Nada, otkrile su tajne aromaterapije i prenele su šta nam zvezde poručuju.

Nutricionista Jovana Srejić delila je savete kako da ostvarimo fit formu do leta. U Avon Beauty korneru dame su isprobavale najnovije make up trendove. Veliko finale šoping groznice obeležila je pop zvezda Ana Nikolić koja je svojim jednočasovnim ekskluzivnim koncertom oduševila sve prisutne.

Temperamentna pevačica izvela je svoje brojne hitove koje je publika horski pevala sa njom, a na kraju nastupa presekla je i rođendansku tortu Stadion Shopping Centra. Posebno iznenađenje bio je gostujući nastup Pinkove zvezdice – Anastasije Rilak, koja je otpevala nekoliko pesama u duetu sa Anom.

Nakon toga proglašeni su pobednici nagradnog foto konkursa „Moje dve godine sa Stadionom“, kojima će biti podeljene 22 vredne nagrade, a uz ples, klovna i DJ-a završena je još jedna Story shopping groznica.

Prvi dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa Leksington benda koji je ovom prilikom ekskluzivno najavio i svoj prvi veliki beogradski koncert za 20. jun.

- Ovo je samo malo zagrevanje za ono što nas čeka poslednjeg dana proleća. Očekujemo vas sve 20. juna na stadionu FK „Voždovac“ koji se nalazi na krovu Stadion Shopping centra ili, kako mi to volimo interno da zovemo, na „krovu Beograda“ – rekao je Bojan Vasković, frontmen napopularnijeg benda u Srbiji, a posetioci su ga ispratili ovacijama sa bine.

Pre nastupa Leksingtona, atmosferu je do usijanja dovela pevačica Milena Vučić koja je polusatnim koncertom oduševila sve prisutne. Koliko je popularna, naročito kod najmlađe populacije, svedoči i podatak da je više od pola sata po silasku sa bine ostala da bi se fotografisala i podelila autograme mališanima.

Osim u nastupima pevačkih zvezda, svi posetioci uživali su i u nastupima balerina iz baletskog studija „Leonessa“, dečijeg hora „Raspevane zvezdice“ koji je Stadionu otpevao slavljeničku pesmu, kao i radionici Akademije malih kuvara tokom koje su mališani napravili tortu u obliku Stadiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track