FILIP PANAJOTOVIĆ O VLADI: Vreme je pokazalo kakav je čovek!
Foto: Tviter

Poruka na Fejsbuku

FILIP PANAJOTOVIĆ O VLADI: Vreme je pokazalo kakav je čovek!

Stars -
Zbog tog kratkog perioda u mom životu, a ujedno i ubedljivo najgoreg, ne želim da ponovim bilo kakvu grešku, napisao je Panajotović

Bivši učesnik Farme i maneken Filip Panajotović objavio je status na društvenoj mreži Fejsbuk koji su mnogi protumačili kao poruku bivšem prijatelju, voditelju Vladimiru Stanojeviću.

U jeku skandalozne afere u vezi sa prebijanjem Ana Marije Žujović od strane voditelja, Filip je na svom Fejsbuk profilu objavio status ove sadržine, a vi procenite da li je upućen Stanojeviću.

"Koliko je lepo kada si okružen pravim prijateljima, pravom devojkom, porodicom, na postdiplomskim studijama, uskoro na ozbiljnom poslu, nadam se... Ulaganjem u sebe i realne vidljive stvari, a ne u noćni život, lažne prijatelje i potrošne stvari, kad čovek ima smisao života ništa drugo ga ne interesuje, a kamoli šta će reći ljudi koji su ga upoznali u nerealnom – lažnom, virtuelnom svetu za koji nikada nije bio. Takođe mi je drago što je taj period kratko trajao i što se brzo pokazalo i tek se pokazuje kroz vreme ko je kakav čovek. Ali i zbog tog kratkog perioda u mom životu, a ujedno i ubedljivo najgoreg, ne želim da ponovim bilo kakvu grešku i zato sam slabo i prisutan na društvenim mrežama. Kao što rekoh o sreći se ćuti", napisao je maneken.

Podsetimo, Filip se prvo intenzivno družio sa Vladom, a nakon što Stanojević nije podržao njegovu vezu sa Stanijom, odnosi su zahladneli. Međutim, Panajotović je nastavio da se druži sa Vladinom bivšom devojkom Minom.

Naime, Vlada Stanojević je navodno pretukao Anu Mariju Žujović zbog fudbalera Partizana Volkova.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(EPK/Opera17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja