FIZIČKI OBRAČUN U PAROVIMA: Atina gađala Macu čašom! Produkcija ih kaznila
Foto: Damir Dervišagić

Rijaliti

FIZIČKI OBRAČUN U PAROVIMA: Atina gađala Macu čašom! Produkcija ih kaznila

Stars -
Ona mene stalno provocira. Kad pričam o svom rođendanu, ona pljuje, ispričala je Maca

Bosanska starleta i pevačica Maca Diskrecija od samog starta rijaltija "Parovi" nalazi se na udaru estradne plesačice Atine Ferari, a njihov sukob je u sredu veče prešao na novi nivo.

Naime, Maca više nije mogla da podnese provokacije, pa je polila Atinu vinom. Plesačica je poludela, pa je istog momenta gađala Macu i pogodila je u ruku, nakon čega je morao da reaguje i producent samog rijalitija.

"Ona mene stalno provocira. Kad pričam o svom rođendanu, ona pljuje. Kad pričam o detinjstvu i majci, ona pljuje. Ona stalno provocira. Ima da je polijem bokalom, ako tako nastavi", pričala je Maca, dok je Atina besnela.

"Znaš šta, neću rukama da te tučem, nego ću nogama da te udaram. Samo mi priđi na bliže od sto metara", vrištala je Atina.

Njih dve su imale tajni zadatak koji su od produkcije dobile, ali su prekoračile. Naime, s obzirom da se između ove dve učesnice dešava konstantan sukob, obe su dobile tajni zadatak, nezavisno, jedna od druge, da se međusobno provociraju i provere limite izdržljivosti druge strane. Običan filmski sukob, koji je trebalo da pokaže da one, osim izražene sujete imaju i dosta kreativnosti,kako bi mogle da zabave ostale učesnike i gledaoce, imao je osnovni cilj: da njih dve pokažu,svaka za sebe, da mogu bez uvreda i da sve može da se kaže – lepim rečima.

Na rođendanu Marka Perovića, međutim, uz mnogo pesme, dobre atmosfere i veselog raspoloženja, one su, od običnog filmskog nastupa, za koji su pripremane u tajnosti, otišle korak dalje i počele da se međusobno polivaju vodom i vređaju, provocirajući jedna drugu bez pardona. Zbog toga što nisu ispunile zadatak, i što su preterale u ružnom ponašanju, što nije odluka zabavnog rijaliti programa, predlog je da njih dve provedu u izolaciji po 24 sata i da budu direktno nominovane za izbacivanje. S obzirom na to da ostali učesnici nisu bili upoznati sa tajnim zadacima koje su dobile Atina Ferari i Maca Diskrecija, a neki od njih su se poneli nedolično, i njihovo ponašanje biće sankcionisano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja