FOLKER ŠEKI PRINC: Ma kakva estrada, stan od 80.000 evra zaradio sam na vršnjaku!
Foto: Printskrin

Usrećuje Nemice

FOLKER ŠEKI PRINC: Ma kakva estrada, stan od 80.000 evra zaradio sam na vršnjaku!

Stars -
Šeki tvrdi da je njegov ponos dug 28 centimetara i da lovu uzimam od bogatih dama sa Zapada

Bosanski folk pevač Leon Šeki Princ, koji godinama živi u Nemačkoj, sve ređe snima nove albume. Takođe, sve ređe nastupa i u diskotekama za publiku sa Balkana. Kaže, od pesme danas nema profita. Okrenuo se bogatim Nemicama, koje nemaju sreće u ljubavi.

"Ja ih usrećim, one mene nagrade", rekao je Bosanac za kojeg kažu da je jedan od najobdarenijih u Evropi. On tvrdi da je njegov “ponos” dug 28 centimetara i da mu je doneo stan od 80.000 evra.

"Volim ja pesmu. Odem i zapevam onako za raju kad god imam slobodan vikend. Ali, lovu uzimam od bogatih dama sa Zapada. Ja njima zadovoljstvo, one meni lovu", rekao je Šeki.

Folk pevač je ovih dana dogovorio aranžman sa verenicom jednog poznatog nemačkog fudbalera. On je ebogat, ali nikako ne može da je zadovolji. Dogovorili su odlazak u Španiju, zabave na jahti i po skupocjenim destinacijama..

"Neko će kazati da sam unovčio svoju “alatku”. Ima istine u tome, ali znate li vi koliko sam usrećio žena na ovom svetu", pita se Šeki.Otkriva nam da je “spavao sa preko 2.600 žena”, da je prvo seksualno iskustvo imao kao petnaestogodišnjak.

"U petnaestoj godini sam otišao sa devojkom od kuće i nikada se više nisam vratio. Bežao sam da ne služim JNA. Kao osamnaestogodišnjak sam počeo život sa jednom Čehinjom, a onda sam otišao u Poljsku. Tamo se pročulo za mene, i u roku od dve godine sam spavao sa oko 500 žena. Bilo je slučajeva da u jednom danu imam po četiri različite. Ni za jednu nisam imao cnovnik, ali su me darovale. Jedna mi je poklonika automobil", ispričao je Šeki Princ.

Zanimljivo je da su neke njegove devojke poželjele da iskustva sa njim zabilježe video kamerom. Takvih videa Šeki ima 14, ali ih ne smije nigdje objavljivati. Sa devojkama je potpisao ugovor o diskreciji, prema čijim odrebama se obavezao da se ti snimci ne smeju nikada javno objaviri. U slučaju da se prekrše odredbe, kazna je 10.000 evra.

http://www.youtube.com/watch?v=F1KVvRperqY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track