FOLKERKA TUČE PO BELOM VINU: Zorica trudna a pije ko smuk i puši ko Turčin!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica se previše opustila slaveći drugo stanje

FOLKERKA TUČE PO BELOM VINU: Zorica trudna a pije ko smuk i puši ko Turčin!

Stars -
Misteriozna trudnoća Zorice Marković (56) glavna je tema u estradnim krugovima, a ako je pevačica zaista u drugom stanju, kao što tvrdi, ono što radi ovih dana je skandalozno.

Ekipa Kurira preksinoć je zatekla folkerku u svojoj kafani kako pije i puši.

Prizor koji smo videli u lokalu šokirao je sve goste, koji su glasno komentarisali da ona uopšte i nije trudna, već da je to izmislila radi marketinga. Markovićeva je najpre sama sedela za stolom i delovala je umorno. Iako se prethodnih dana žalila na mučninu, za njenim stolom bila je čaša belog vina i puna paklica cigareta.

Pogodila ih pesma... Novica Zdravković i Radmila Misić
Pogodila ih pesma... Novica Zdravković i Radmila Misić

Da joj noćni život ipak ne prija (ili je to samo bila dobra gluma), videlo se kad je pozvala konobara da je masira žaleći se na vrtoglavicu. Nakon pola sata stigle su joj kolege. Svi su joj čestitali, a ona se zagonetno smejala.- Ne znam ni sama da li imate razlog da mi čestitate - izletelo je Markovićevoj.

Tri poljupca hoću ja... Zorica i Jelena u klinču
Tri poljupca hoću ja... Zorica i Jelena u klinču

Tema večeri bila je ko bi mogao da bude budući otac blizanaca koje Zorica navodno nosi. Farmeri su licitirali s imenima, ali ni za jednog nisu dobili priznanje od nje.- Ma to su mi drugari i ne drže mi sveću dok imam seks s mojim dragim, koji je prisutan u mom životu već 12 godina - rekla im je folkerka.

Farmeri, među kojima su bili Novica Zdravković, Nela Bijanić, Saša Katančić i Radmila Misić, celo veče su igrali s pevačicom i nazivali je trudnicom. Zorica se toliko opustila da se na kraju večeri čak i ljubila s Jelenom Krunić.

Progovorila Zorica OKOLINA ME ISMEVA, ALI ME SINOVI PODRŽAVAJUZorica Marković tvrdi da je boli osuda okoline i kolega zbog trudnoće, ali napominje da ima veliku podršku sinova.- Svi pričaju, pišu, komentarišu i osuđuju i ne znam zašto to rade. Nisam ja neka faca da bi se tolika prašina digla. Mi kao narod pokazujemo svoje lice. Možda je dobro što se sve ovako desilo da vidim kakav je svet oko mene, pa neka budem i ja na tom mestu ispljuvana, maltene osuđena i ismejana kao da sam uradila nešto grešno i najgore na svetu. To me boli. Šta god da je, umesto da se ljudi raduju, oni me osuđuju. Drago mi je što su se oglasile i moje kolege. Ništa mi to nije strano i bitno mi je da znam ko šta misli, s obzirom na to da je svet u kom živimo jedna velika septička jama - rekla je Zorica.Sinovi Dejan i Ilija se raduju prinovi.- Moji sinovi su ostvarene ličnosti. Oni znaju da se našale sa mnom i kažu: „E, majka, sad je vreme i da se ti udaš.“ Njih dvojica su našla srodne duše, a brinu se da ne ostanem sama. Mi smo jedna zdrava družina koja o svemu otvoreno priča, u kojoj ništa nije tako strašno, niti tragično i sve probleme rešavamo zajedno za porodičnim ručkom. Kod nas svako ima pravo na svoj život i oni me podržavaju u ovome - završava Markovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track