(FOTO) DOTERANIJI OD ŽENA: Oni su najpoznatiji silikonski muškarci na Balkanu!
Foto: Printscreen

A posle se kaju

(FOTO) DOTERANIJI OD ŽENA: Oni su najpoznatiji silikonski muškarci na Balkanu!

Stars -
Boki 13 i Deen su primeri muškaraca koji ne kriju da su imali estetske intervencije na sebi

Plastične operacije i ubrizgavanje botoksa u lice i telo odavno nisu rezervisani samo za žene, pa se čak i Balkanci koji važe za mačo muškarce sve češće podvrgavaju estetskim intervencijama. Ipak, pokazalo se da ima onih koji se na kraju pokaju što su menjali lični opis.

Boki nekada... Foto: Facebook
Boki nekada... Foto: Facebook

Najpoznatiji primer je svakako Makedonac Boki Jaovanovski iliti Boki 13, koji je postao poznat kao transseksualna osoba. Nije krio da je ubrizgavao silikone u usta kako bi upotpunio svoj imidž žene.

Ipak, sada se ponovo oblači kao muškarac i pokušava da bude muško, ali silikone iz usta nije uspeo da izvadi. Pokušao je da ih ukloni, ali, kako je sam priznao, intervencija nije bila uspešna, ali je zato bila izrazito bolna.

Boki ponovo muško, Foto: Facebook
Boki ponovo muško, Foto: Facebook

U Bosni i Hercegovini Fuad Backović Deen je velika zvezda, a oduvek se isticao jer ima autentičan sil oblačenja. Naravno, da bi bio originalan i potpuno zadovoljan svojim izgledom, Bosanac se nije zadržao samo na markiranoj garderobi već je radio i na promeni svog fizičkog izgleda.

Tako znamo da na sebi ima silikonske usne, botoks u čelu, hijaluronske filere na licu, kolagen… On je ove estetske intervencije radio još pre desetak godina, a više puta je pričao o tome kako smatra da svaki bi čovek na sebi trebalo da koriguje ono što mu se ne dopada. Njemu se nije dopadala ni brada, pa je i nju korigovao.

Evo kako je izgledao pre 11 godina prilikom nastupa na Evrosongu.

http://www.youtube.com/watch?v=GWoo1w2W-4I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track