(FOTO) EMINA JAHOVIĆ OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA: Evo u čemu je njen trik
Foto: Fejsbuk

Podelila sa fanovima

(FOTO) EMINA JAHOVIĆ OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA: Evo u čemu je njen trik

Stars -

Emina Jahović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Dobar izgled pevačica duguje zdravoj ishrani i redovnom treningu.

Emina svakodnevno objavljuje fotografije i snimke iz teretane, a njeni pratioci su oduševljeni fizičkom spremnošću ove pevačice. Iako ima liniju na kojoj bi joj mnoge pozavidele, pevačica je rešila da promeni režim ishrane i pređe na bezglutensku dijetu.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Dragi prijatelji, kad god osetim potrebu da podelim nešto sa vama, što će vam pomoći, mnogo sam uzbuđena. Krenula sam sa bezglutenskom dijetom, samo iz radoznalosti, i iznenađena sam koliko se bolje osećam za samo tri dana. Budim se sa više energije i snage. Napravila sam ovaj hleb kod kuće i veoma je lako. Ja, kao veliki ljubitelj hleba i bilo koje vrste ugljenih hidrata nisam mogla da verujem da skoro uopšte nema razlike u ukusu i mirisu. Ukusan je i zdrav.

Ako želite, definitivno bi trebalo da istražite ovo i isprobate. Sve što vam treba jeste bezglutesnko brašno i možete sami napraviti hleb. Ima toliko dobrih recepata na internetu. Uzgred, možete jesti toliko različitih jela, zato što zapravo ima dosta namirnica koje ne sadrže gluten", napisala je Emina u opisu fotografije koju je podelila sa svojim fanovima. Verujemo da će mnogi poslušati njen savet.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track