(FOTO) FANOVI ČESTITALI CECI ROĐENDAN: Moje srce kuca u ritmu tvoje muzike!
Foto: Marina Lopicic

Proslavila 42. rođendan

(FOTO) FANOVI ČESTITALI CECI ROĐENDAN: Moje srce kuca u ritmu tvoje muzike!

Stars -
Njena deca Anastasija i Veljko ujutru su mami priredili malo iznenađenje i u dnevnoj sobi kada je ustala ugledala je tortu i njih dvoje zajedno sa sestrom Lidijom i njenom decom kako joj pevaju rođendansku pesmu

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 42. rođendan proslavila je tiho u krugu najbližih članova porodice, jer je nedavno preminula majka njenog zeta Predraga Ocokoljica.

Međutim, njeni fanovi su uvek tu da je oraspolože, pa su tako juče po podne došli ispred njene kuće, raširili transparent podrške i doneli nekoliko buketa cveća.

Budite i Vi deo Cecine oficijalne stranice CECA (Y)

Posted by Svetlana Ceca Ražnatović on недеља 14. јун 2015.

Ceca ima armiju fanova koji su uz nju i u dobru i u zlu. Nijedan rođendan nisu preskočili i uvek je iznenede. Čak i u ovom trenutku, kada je preskočeno glamurozno slavlje, potrudili su se da joj izmame osmeh na lice. Više od 30 najvatrenijih fanova stalo je ispred kuće i uglas pevalo njene pesme. Raširili su transparent dugačak 11 metara na kojem je pisalo: „Moje srce kuca u ritmu tvoje muzike! Srećan rođendan!“ Ona ih je izljubila i primila poklone" priča dobro obavešten izvor.

"Ona uvek ima strpljenja za svoju publiku i, kada god ih sretne, popriča sa njima, slika se, zagrli ih i izljubi. Takva žena zaslužuje toliku pažnju i ljubav i zauvek ćemo biti uz nju!", rekao je jedan od njenih fanova.Njena deca Anastasija i Veljko ujutru su mami priredili malo iznenađenje i u dnevnoj sobi kada je ustala ugledala je tortu i njih dvoje zajedno sa sestrom Lidijom i njenom decom kako joj pevaju rođendansku pesmu.

Foto: Marina lopičić
Foto: Marina lopičić

U toku jučerašnjeg dana na Cecinu adresu u Ljutice Bogdana, na svakih 10 minuta stizali su buketi cveća i luksuzno upakovani pokloni. Verujemo da su među njima dugogodišnji prijatelji pevačice koji svake godine prisustvuju njenom slavlju. Ove godine, nažalost, nije bio trenutak za tako nešto, ali sigurno je da će Ražnatovićeva uskoro opet okupiti prijatelje jer je poznato da su u njenoj kući uvek muzika i osmeh.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track