(FOTO) KAD STIGNE UNUČE: Pevači novcem kite medicinske sestre, a Halid Bešlić nudi zajedničku fotku!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ne žale

(FOTO) KAD STIGNE UNUČE: Pevači novcem kite medicinske sestre, a Halid Bešlić nudi zajedničku fotku!

Stars -

Obično medicinske sestre u porodilištima dobijaju poklone srećnih očeva, dedova ili baka kada im, nakon porođaja i uspešnog oporavka majke, predaju novorođenče.

Tradiciju poštuju i siromašni, i bogati, iako to medicinsko osoblje ne traži. Čak i ne očekuju! Ipak, kada im se pojave velike estradne zvezde, koje su vrlo često i zahtevne, te slike i priče ostaju trajno urezane u sećanja medicinskog osoblja iz sarajevskog porodilišta na Jezeru.

Često se prepričavaju kao zgode. Najčešće se spominje Halid Bešlić i njegov sin Dino. U julu 2014. godine, Bešlićev sin Dino i snaja Mahira su postali ponosni roditelji blizanaca – sina i ćerke. Dobili su ih nakon veštačke oplodnje. Srećni deda Halid je imao privilegiju da čak poseti svoju snaju, a za vreme boravka na klinici medicinskim sestrama je nudio da se slikaju sa njim. Na dan kada su Bešlićevi unuk i unuka napuštali bolnicu, bebe su iznele dve medicinske sestre. Srećni tata Dino Bešlić se nervozno šetao, hvatao se za prazne džepove i stalno ponavljao: “Joj, nema mi tate. Gužva u sobraćaju…”

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Međutim, ubrzo se ipak ispostavilo da je veliki Halid Bešlić sedeo u parkiranom automobilu.

Halidova koleginica, Hanka Paldum, koja je svojevremeno prolazila kroz veoma bolne periode borbe za majčinstvo, bila je najsrećnija majka na svetu kada je njena Minela na svet donijela ćerkicu Širin, prvo unuče slavne pevačice. Porođaj je uspešno protekao, a Hanka je dolazila ujutro i uveče da malo kroz staklo proviri i tepa svojoj unuci. A kada su njen zet Elvis i Hanka, preuzimali devojčicu, presrećna baka je poklanjala svima redom.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Za razliku od Halida i Hanke, Enes Begović se nije odvajao od svoje ćerke Arijane, koja mu ja na svet donela unuka Omara. I on je imao prilike posetiti ćerku i unuka u porodilištu. Dolazio je u pratnji zeta. Vidno raspoložen i srećan poklanjao je osoblju vredne stvari.

(aura.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Maja Volk demonstrirala svoje plesno umeće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track