(FOTO) Korak ispred svih: Lepa Brena u mladosti predvidela današnje trendove
Foto: Instagram

Predvodnica

(FOTO) Korak ispred svih: Lepa Brena u mladosti predvidela današnje trendove

Stars -
Poznata pevačica rešila je da obraduje svoje fanove provokativnom slikom iz mladosti i tako izazvala bujicu pozitivnih komentara.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Story

Lepa Brena i danas izgleda odlično, a starije generacije je pamte kao seks simbol svog vremena.Pevačica je u nekoliko navrata govorila o načinima na koje održava vitku liniju, a danas je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz mladosti.Pre izvesnog vremena Brena je objavila i fotografiju na kojoj do izražaja dolazi njena prirodna lepota i na taj način pokazala da je potpuno bespotrebno korisititi estetsku hirurgiju u mlađim danima.

HDSV

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Aug 30, 2015 at 2:56am PDT

Reč je o fotografiji u kupaćem kostimu na kojoj Brena izgleda neverovatno.

Izvajano telo i provokativna poza odlično se uklapaju u savremene načina eksponiranja lepote, pa bismo mogli da kažemo da je Brena predvidela današnje trendove fotografisanja za društvene mreže.Sa sajta Story preporučujemo još i:Nekad i sad: Da li biste prepoznali Natašu Bekvalac iz mladosti? Seksi Nikolija ide maminim stopama: Pogledajte kako je Vesna Zmijanac izgledala u mladosti Nećete je prepoznati: Ovako je Emina Jahović izgledala sa 14 godina (FOTO) Da li biste ga prepoznali?: Miroslav Ilić u mladosti bio roker! (VIDEO) Vreme leti: Pogledajte stare fotografije Cece Ražnatović sa decom (FOTO+VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track