(FOTO) KRATKA MAJICA, GO STOMAK I NAJPOPULARNIJA FRIZURA: Lepa Brena izgledom postidela mlađe kolege
Foto: Damir Dervišagić

U TOP FORMI

(FOTO) KRATKA MAJICA, GO STOMAK I NAJPOPULARNIJA FRIZURA: Lepa Brena izgledom postidela mlađe kolege

Stars -

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima trenutno odmara na morskim obalama, a ove fotografije ćete sigurno pogledati dva puta.

Lepa Brena će 20. oktobra ove godine proslaviti 56 rođendan. Pevačica koja se smatra seks simbolom ne prestaje da oduševljava time što uvek ide u korak sa modom, a čini se da za sve ove godine koliko je na estradnom nebu ne stari, piše Story.

Ona leto provodi radno, ali nalazi vremena i da se opusti, a svojim obožavaocima ne uskraćuje priliku da budu u korak sa svim njenim aktivnostima.Brena je tako objavila fotografiju sa primorja na svom Instagram profilu, a pohvale ne prestaju. Pevačica je u opuštenom izdanju, širim pantalonama i japankama, kratkoj majici i popularnoj polupunđi zapalila društvene mreže, ali i postidela neke svoje mlađe koleginice. Verujemo da je ova fotografija motiv da vodite računa o sebi i volite sebe kako biste uvek bile u top formi.

Story Lepa Brena: Krstarenje uz lude žurke (FOTO) Od ove fotografije zastaje dah: Lepa Brena podsetila fanove na vrelu 1987.godinu (FOTO) Nevenčana supruga Zlatana Ibrahimovića dokazala da nije razmažena bogatašica: Ovo ne bi uradila ni jedna žena fudbalera! Mnoge poznate dame bi sakrile ovu fotografiju, ali ona ne: Da li se sećate ovog trenutka sa početka karijere Rade Manojlović? (FOTO) Njihovi pogledi će vam sve reći: Seka i Veljko još jednom dokazali zbog čega su idealan par (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track