(FOTO) LEPA BRENA: Godine nisu merilo u mojoj profesiji!
Foto: Mihajlo Berček

Oduševila 60.000 ljudi

(FOTO) LEPA BRENA: Godine nisu merilo u mojoj profesiji!

Stars -
Mnoge svetske zvezde su dale svoj muzički maksimum tek u zrelim godinama. Mene sve ove godine pokreće mladalački duh, rekla muzička diva nakon koncerta u Novom Bečeju

Spektakularnim nedeljnim koncertom na Gospojini u Novom Bečeju, Lepa Brena je potvrdila da je neprikosnovena na muzičkoj sceni Srbije i Balkana.

Obećanje uoči koncerta da će publici darovati pravi muzičko-­sceni spektakl, Brena je u potpunosti ispunila. Tokom dvočasovnog koncerta svaki Brenin hit pratila je raskošna koreografija plesačica i plesača koje je predvodio Milan Gromilić.

Brena je 60.000 ljudi najpre počastila pesmom “Metak sa posvetom” a onda im se kratko obratila rečima: “Dobro veče Novi Bečej, dobro došli”.

Dosad neviđen spektakl na keju kraj Tise, okončan je tradicionalnim vatrometom. Utiske nakon koncerta, Brena je podelila sa reporterom Kurira priznavši da obožava velike koncerte:

"Euforija pre i posle jednog ovako velikog spektakla, pred ovoliko ljudi, meni daje krila! Volim tu energiju koju s publikom razmenjujem na nastupima. Odmor je iza mene i sada sam spremna za nove radne pobede i nove koncerte. Čeka nas puno posla oko Zvezda Granda, novih formata na Grand televiziji. Publiku očekuje uzbudljiva jesen",­ kazala je u dahu Brena.

Foto: Mihajlo Berček
Foto: Mihajlo Berček

Na našu konstataciju da joj godine ne mogu ništa, Brena se nasmejala i u svom maniru odgovorila:

"Godine nisu merilo u mojoj profesiji.Mnoge svetske zvezde su dale svoj muzički maksimum tek u zrelim godinama. Mene sve ove godine pokreće mladalački duh. A, jedan pametan je davno rekao: "imate onoliko godina koliko vaša energija reši da imate" Tako da imate staraca od 35, ali i mladih duhom i sa 50. Ja se za sebe ne sekiram", ­pojasnila je Brena.

Prethodni put ona je u Novom Bečeju nastupila pre dve godine. Koncert je pratilo čak 70.000 ljudi, što je apsolutno rekord ove turističke manifestacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track