(FOTO) LUDILO: Bobana Rajovića Hrvatice napale balonima!
Foto: PR

Ostavile ga bez teksta

(FOTO) LUDILO: Bobana Rajovića Hrvatice napale balonima!

Stars -
Bacali su mi svašta na binu, od veša, plišanih igračaka, latica od ruža... a eto sad toj listi mogu da dodam i balone, rekao je pevač

Boban Rajović je jedan od onih pevača koji mogu da se pohvale kako imaju zaista verne i kreativne fanove koji ga, s vremena na vreme iznenade nekom sitnicom. Tako je bilo nedavno i u Hrvatskoj gde je Rajović nastupao.

Naime, fanovi su na nastup došli ''naoružana'' balonima i u momentu kada je Boban izašao na binu krenuli su u akciju. Zasuli su ga sa stotinu raznobojnih balona, što je njega oduševilo i na momenat ostavilo bez teksta.

S obzirom da je bio već počeo pevati svoj veliki hit ''Interventna'' kada su ga fanovi zasuli balonima, na trenutak je zastao, iznenađen onim što se dešava oko njega, a onda je počeo da se smeje pa su devojke koje su odgovorne za ''napad'' balonima, izašle na binu i obasule ga poljupcima.

Zanimljivo je da je na nastupu u Hrvatskoj bilo i fanova iz BiH ali i iz Srbije. Neki su čak i na crvenim balonima u obliku srca napisali odakle dolaze. Tako se te večeri u klubu mogli vidjeti crveni ''srce'' baloni sa natpisima: Split, Zagreb, Paraćin, Čitluk, Posušje....

''Neka se moje kolege ne ljute, ali ja imam zaista najbolje fanove na svetu! Kad se samo setim šta su sve do sada uradili za mene, srce mi je puno. Ovo je bilo pravo iznenađenje, tim pre jer me do sada nisu ''zasipali'' balonima. Bacali su mi svašta na binu, od veša, plišanih igračaka, latica od ruža... a eto sad toj listi mogu da dodam i balone'' rekao nam je Boban.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track