(FOTO) MNOGI BI IH HTELI ZA SEBE: Ovo su najpoželjnije udavače u Srbiji!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Blago onima koji njih ožene

(FOTO) MNOGI BI IH HTELI ZA SEBE: Ovo su najpoželjnije udavače u Srbiji!

Stars -
One su zgodne, popularne, lepe i uspešne, a mnogi bi voleli da ih odvedu do oltara.

U Srbiji slava i popularnost znaju da budu teret, a upravo partnerima poznatih ličnosti često zna da bude teško da se nose sa slavom njihove polovine. Neke od njih pored sebe imaju partnere, dok druge samuju, ali činjenica je da bi mnogi muškarci poželeli da ih imaju pored sebe. Ana Nikolić, Rada Manojlović i Milica Todorović su samo neke od poznatih srpskih udavača.

Ana Nikolić ne krije da bi volela da se skarsi i pronađe pravog muškarca. Posle neuspelih veza sa Ćazimom Osmanijem i Vladom Mandićem, ona već duže vreme nema partnera. Pevačica je nedavno izjavila kako zbog silnih obaveza nema vremena za dečka, jer ne stiže ni sama sebi da se posveti.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Baš kada smo pomislili da će se skarsiti pored Momira Gajića, Rada Manojlović je raskinula dugogodišnju vezu sa menadžerom, te je tako sada ponovo slobodna. Njen bivši dečko je želeo da osnuje porodicu sa Radom, dok je njoj trenutno karijera na prvom mestu. Dragi muškarci, ukoliko za sada nemate nameru da pravite porodicu, imate zeleno svetlo kod Rade.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Milica Todorović je već godinu dana u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem. Pre njega pevačica je bila u dugogodišnjoj romansi sa Radetom Kovačevićem, bratom pevača Saše Kovačevića. Todorovićeva ne krije da veruje da je njen sadašnji dečko onaj pravi, jer je nedavno izjavila kako sebe vidi u braku sa njim. Njih dvoje su nedavno počeli da žive zajedno, a ostaje da vidimo da li je sledeći korak udaja.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Poznato je da mnogi muškarci uzdišu za lepom Džajinom ćerkom, Draganom Džajić. Ona je do nedavno vešto krila svoj ljubavni život, dok nije uhvaćena sa dečkom na bazenu. Dragana je u vezi sa Mihjailom Šaulićem, sinom poznatog pevača Šabana Šaulića, a za sada nema najava da bi mogli da stanu na ludi kamen.

Foto Printskrin Instagram
Foto Printskrin Instagram

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah se takođe trudi da sakrije svoj ljubavni život, a nedavno je viđena sa mladim fudbalerom Partizana Andrijom Živkovićem. Spekulisalo se da je blogerka slaba na fudbalere, kao i da su joj oni omiljeni, dok ona tvrdi da nikada ni sa jednim nije imala ništa više sem prijateljstva. Dok je mediji spajaju sa raznim ostalim poznatim facama, ona uživa u promovisanju mode, a o udaji ni ne razmišlja.

Foto Printscreen Instagram
Foto Printscreen Instagram

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track