(FOTO) NA SCENI SU TIP TOP: Pogledajte kako pevačice izgledaju bez trunke šminke!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Majka priroda

(FOTO) NA SCENI SU TIP TOP: Pogledajte kako pevačice izgledaju bez trunke šminke!

Stars -
Estradne zvezde smo navikli da viđamo u tip top izdanju: sa savršenom šminkom i lepim frizurama.

Iako nam televizija prezentuje jedno, poznate dame se baš kao i sve ostale žene bore sa raznim nepravilnostima; bubuljicama, podočnjacima i borama. Dok se pojedine pevačice trude sakriju svoje nenašminkano lice, zevzde poput Nataše Bekvalac, Rade Manojlović, Seke Aleksić i drugih nemaju problem sa tim. One putem društvenih mreža sa svojim fanovima dele sve i svašta, pa tako i njihovo prirodno izdanje, iza reflektora.

Nataša Bekvalac svakodnevno objavljuje razne fotkem među kojima su i one na kojima je pevačica bez šminke. Pananoska barbika je i sama istakla da ne voli da se šminka kao i da to radi samo kad mora.

Njena koleginica Severina je takođe veoma aktivna na Instagramu. Ona raznorazne lepe trenutke deli sa svojim pratiocima, a ne krije i kako izgleda kada nije na sceni.

Njih sledi i Seka Aleksić, koja takođe često kači fotke, kako one gde je maksimalno sređena, tako i one na kojima je prirodna.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Oct 1, 2015 at 11:11am PDT

Rada Manojlović poput Nataše Bekvalac takođe ne voli scensku šminku. Pevačica često objavljuje slike na kojima se hvali svojim nenašminkanim licem.

Milica Pavlović kao veoma mlada osoba nema previše nedostataka te joj tako nije ni potrebna jaka šminka. Ovako pevačica izgleda kada nije na sceni:

Nikolija Jovanović nema problem da se javnosti predstavi bez šminke, jer je njen profil na Insatgramu pun slika u prirodnom izdanju.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Oct 4, 2015 at 2:06pm PDT

Baš kao i njene koleginice i Goca Tržan na društvenim mrežama poseduje fotke bez šminke. Navikli smo da je viđamo sređenu i našminkanu, a ovako izgleda u drugom svetlu:

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jun 24, 2015 at 5:05am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track