(FOTO) NE SKIDA OSMEH SA LICA: Gastoz ostavio Zoricu da bi bio sa NJOM!
Foto: Damir Dervišagić

slao joj je poruke

(FOTO) NE SKIDA OSMEH SA LICA: Gastoz ostavio Zoricu da bi bio sa NJOM!

Stars -

Pobednik treće sezone rijaliti šoua "Parovi" Nenad Marinković Gastoz nakon raskida sa Zoricom Dukić, sa kojom se smuvao u luksuznoj vili, kaže da je preboleo dragu, da se iselio iz zajedničkog stana, ali i da razmišlja o pomirenju sa bivšom devojkom Ružicom Veljković

"Tačno je da smo raskinuli Zorica i ja, ali ne bih da otkrivam razlog. Više ne živimo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima, kao i sa svim bivšim devojkama. Prosto nema više ničega među nama. Neću da pričam previše o tome, neću da joj upropaštavam život", kaže Gastoz.

Očigledno da je Marinković odlučio da nastavi dalje i da je spreman za novu ljubav, i to ni manje, ni više nego sa bivšom devojkom Ružicom Veljković. Ona se čak nedavno pohvalila kako joj on šalje poruke.

"Slao sam joj poruke samo kada je bila u emisiji. Ne znam da li ćemo opet biti zajedno, moram prvo da vidim da li je ona slobodna. Ali čitajte između redova", šeretskim osmehom rekao je Nenad i na taj način stavio do znanja da bi voleo da se pomiri sa Veljkovićevom.

foto Nebojša Mandić
foto Nebojša Mandić

Prošlo je mesec i po dana od smrti njegove mame, Gordane Goce Marinković, ali on ne da da ga bol uništi, već se trudi da bude što uspešniji, kao što bi ona to volela.

"Osećam se bolje. Žao mi je što mama nije mogla da vidi i čuje moju novu pesmu i vidi spot. Ne smem da je razočaram. Nemam više krila, a ona mi je to bila. Sada moram svoja da širim", kaže Gastoz i priznaje da je sada deo rijalitija "Parovi", ali kao asistent produkcije iza kamera."Ja tu kuću nisam zaboravio. Uvek sam tu za njih. Trudim se da im budem od pomoći, da im nađem ljude za šou, da im dam neke ideje. Ako pričamo o budućim učesnicima, prava osoba za rijaliti "Parovi" mora da bude, iskreno, muški ili ženski Gastoz. To znači da bude lep, zavodljiv, dinamičan, da zna sve narodne pesme, i tako dalje", opisuje Gastoz.

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track