(FOTO) Nekada je pevala o belim radama, a onda se razvela i privremeno povukla sa scene
Foto: Kurir Arhiva

Oduvek bila fina

(FOTO) Nekada je pevala o belim radama, a onda se razvela i privremeno povukla sa scene

Stars -

Pevačica narodne muzike Jelena Broćić pripada klasi pravih, kvalitetnih izvođača domaće muzike koja je karijeru gradila isljučivo na dobrim pesmama i divnom glasu.

Najveću popularnost stekla je devedesetih godina, a poslednjih godina se povukla iz medija i posvetila svom sinu Vasiliju. Retko se pojavljuje u TV emisijama i novinama i ne snima često pesme. Nakon višegodišnje diskografske pauze objavila je numeru "Niko nema brata kao ja" početkom ove godine.

Foto Kurir arhiva
Foto Kurir arhiva

Prema fotografijama koje se nalaze na njenom Fejsbuk profilu možemo da zaključimo da se Jelena i dalje aktivno bavi muzikom, ali van scene i kamera. Kada ne nastupa Jelena voli da provodi vreme u prirodi, to je verovatno opušta. Možemo da konstatujemo da izgleda veoma negovano i privlačno, kao i ranije.

Iako lepa pevačica nikad nije bila predmet tabloida pre dve godine progovorila je o razvodu.

"Ovih dana čitam u raznim medijima tekstove vezane za mene i nešto što se završilo još pre dve godine. Mislim da nema potrebe da se vraćamo u prošlost, već da živimo sadašnjost i gledamo u budućnost. Nikada u svojoj dugogodišnjoj karijeri nisam iznosila u javnost svoj privatni život, niti ću to činiti ubuduće", izjavila je Broćićeva pre dve godine kada su mediji pisali o krahu njenog braka.

Ona danas izgleda ovako:

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track