(FOTO) NIŠTA NOVO: Ovi ukućani su se i pre Parova skinuli do gole kože
Foto: Damir Dervišagić

Slobodno ponašanje

(FOTO) NIŠTA NOVO: Ovi ukućani su se i pre Parova skinuli do gole kože

Stars -
Na njihove provokacije smo se već navikli u vili, ali pogledajte šta su radili i pre rijalitija Parovi

Većina učesnika rijaliti programa "Parovi" ne prestaje da šokira javnost. A, u tome prednjače Senada Nurkić Maca, Atina Ferari Marković, Jelena Golubović, te Ružica Veljković. Njih smo i pre ulaska u vilu imali prilike da vidimo skroz nage, pa njihove "skidanje" u "Parovima" i nije nešto što posebno šokira.

Starleta Atina Ferari na svom Fesjbuk profilu i sama je objavila fotografiju gde je potpuno naga, pa nas njeno slobodnije ponašanje u "Parovima" ni ne iznenađuje, kao ni "igranje" njene suparnice Mace Diskrecije. Iako se često svađaju, njih dve se u jednom odlično snažu. Što golije, to bolje.

Pevač Igor X je pre nekoliko godina javnost šokirao kada se pojavio potpuno nag u spotu svoje bivše supruge Mine Kostić za numeru "Još jedana u nizu".Igor se tada šepurio bez odeće, a Mina ga je mazila po celom telu. Međutim, to maženje nije dugo potrajalo. Njih dvoje su se posle nekoliko godina zajedničkog života razišli, a sada džepna venera njihovoj zajedničkoj ćerki ne daje da gleda oca u "Parovima". Valjda vatrenoj Mini smeta što bivši suprug "pipa" mlađahnu koleginicu Ružicu Veljković.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Najitrigantnija učesnica "Parova" Senada Nurkić Maca, osim što ima vrlo specifične ritmičke poktete, jer se to plesom pa skoro ne može ni nazvati, reklo bi se da starleta nešto preterano ne voli da bude "slojevito" odevena. Ni njena garderoba nikog ne može da ostavi ravnodušnim.

Senada, poznatija kao Diskercija (jer ono što njoj kažete to ona dalje ne širi), vrlo često iskreno zavapi da joj produkcija pošalje vibrator jer nije navikla da po nekoliko dana apstinira.I pre nego što se zaputila u vilu, Maca je često svoje Fesjbuk prijatelje obradovala svojim golišavim fotkama, ali i video zapisima, pa nas toliko i ne čudi što je u "Parovima" više bez odeće nego u njoj.

I za kraj ništa obučenija Milica Živanović, u narodu poznatija kao Oro, prati trendove koleginica pa često zna da se razgoliti pred kamerama "Hepi" televizije.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track