(FOTO) Ovako izgleda kad se ženi SIMON DE KARIĆ, od oca Dragana i majke Hafe!

Patrijarh blagoslovio

(FOTO) Ovako izgleda kad se ženi SIMON DE KARIĆ, od oca Dragana i majke Hafe!

Stars -
Naslednik najbogatije srpske porodice juče se u Sabornoj crkvi na večnu ljubav zakleo trudnoj verenici Tamari Nikolić
1 / 11

Simon de Karić i Tamara Nikolić juče su se u Sabornoj crkvi u Beogradu jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Sina Hafe i Dragana Karića i manekenku, koja je trudna, venčao je srpski patrijarh Irinej.

Zakletvi mladenaca prisustvovali su mnogobrojni članovi najbogatije srpske porodice. Tu su bili trudna Ana Karić s mužem, Goca Karić, Bojan Karić sa suprugom Mašom, Goran Karić i njegova supruga Ivana Mišković.

Elena i Jugoslav Karić bili su u društvu sinova i njihove tetke Danice Karić. Simonova rođena sestra Danijela Martać i njen suprug Nikola među prvima su mladencima poželeli sreću u bračnom životu. Posebna gošća, a jednako značajna kao i sve ostale zvanice, bila je i monahinja Jefimija Karić, kojoj je bilo puno srce što je dočekala da oženi praunuka. Bidermajer je uhvatila Goca Karić, koja bi trebalo, ako je verovati starom srpskom običaju, sledeća da stane na ludi kamen.

Pre nego što su se uputili u svoju vilu na Dedinju, odakle su otišli u hotel u kom je organizovano slavlje, mladenci su pustili dva bela goluba.

Među zvanicama koje su došle da uveličaju slavlje bili su: Željko i Jovana Joksimović, Dragana Mićalović, Dejan Rambo Petković, Sandra Perović, Bata Spasojević, Snežana Dakić, Suzana Perić, Dragana Džajić, Mića Berić, Goga Sekulić, Iva Štrljić, Muta Nikolić i drugi.

Na svadbi na koju je potrošeno čak 100.000 evra pevali su Nevena Božović, Ana Kokić, Aca Lukas i Haris Džinović. Mladenci su sve poklone i novac koji su dobili donirali bolesnoj deci, a planiraju da još jedno slavlje organizuju i u Americi gde Simon ima mnogo prijatelja.

PehBURME ISPALE NA DRUMMladenci su toliko žurili da se jedno drugom zavetuju pred bogom u crkvi da su im burme ispale kada su izlazili iz automobila. Organizator venčanja pokupio je prstenje s puta i vratio ih na mesto. Ovaj mali peh ne može da poremeti mir u njihovoj ljubavi i njihovom braku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track