(FOTO) POTPUNO NESTALA IZ MEDIJA: Evo gde i šta radi Jelena Golubović!
Foto: Fb Printskrin

Traži mir za sebe

(FOTO) POTPUNO NESTALA IZ MEDIJA: Evo gde i šta radi Jelena Golubović!

Stars -
Golubovićeva je preforsirala glasne žice, glas joj je totalno utihnuo, te je hitno morala na lečenje

Jelena Golubović, rediteljka i učesnica rijalitija, pošto je u Parovima završila na drugom mestu i osvojila 25.000 evra, krenula je nekoliko dana provela je u rijalitiju „Maldivi“, ali je zbog zdravstvenih problema morala da napusti šou.

Naime, Golubovićeva je preforsirala glasne žice, glas joj je totalno utihnuo, te je hitno morala na lečenje. U sklopu oporavka glasa ona je na mesec dana otišla iz Srbije.

Boraviće na mestima gde su klimatski uslovi pogodni za rehabilitaciju njenog glasa. Sve vreme moraće da u što manjoj meri govori, kako bi se što pre oporavila.

Posle istoka, rediteljka je krenula ka zapadu. Ona je na Fejsbuk profilu postavila fotografije sa aerodroma u Njujorku.

Podsetimo, rediteljka je morala da napusti rijaliti Maldivi, gde je provela samo nekoliko dana, zbog bolesti"Tačno je da sam bolesna, ali sam sigurna da ću se s tim uspešno izboriti. Bila sam kod četiri lekara i svi su mi dali drugačiju dijagnozu. Svakog dana primam jaku terapiju i moraću na operaciju. Zasad će mi operisati devijaciju nosa, a onda i glasne žice. Ne želim da me ljudi sažaljevaju i da se o tome piše, sada se trudim da ne naprežem grlo i da što manje pričam", bila je iskrena rediteljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track