(FOTO) SEĆATE SE KEČINE I PACKETA? Nećete verovati gde su i šta rade danas! Nećete ih PREPOZNATI
Foto: Printksin

Odrasli ljudi

(FOTO) SEĆATE SE KEČINE I PACKETA? Nećete verovati gde su i šta rade danas! Nećete ih PREPOZNATI

Stars -

Od tinejdžerske serije "Neki novi klinci", koju smo svi rado gledali, prošlo je 13 godina. Odeljenje VIII3 izmišljene škole na Vračaru definitivno su obeležili mangupi Packe i Kečina. Pogledajte gde su danas i kako izgledaju ova dvojica mladića.

Serija "Neki novi klinci" imala je samo jednu sezonu, u 14 epizoda. Iako je bio planiran nastavak, snimanje je prekinuto zbog smrti scenaristkinje Spomenke Kovač.

Među glavnim junacima ove humorističke serije bili su Stefan Buzurović (Packe) i Igor Bećirić (Kečina). Važili su za velike frajere u školi i glumili najbolje drugare, ali su im se posle ovo projekta putevi razišli.

Stefana Buzurovića svakodnevno gledamo na malim ekranima u TV emisiji "Čorba". Srećno je oženjen voditeljkom Danijelom Buzurović, sa kojom ima dvoje dece: sina Nestora (3) i petomesečnu ćerkicu Lenku.

Igor Bećirić takođe ima veze sa javnim poslom, ali se ne pojavljuje tako često pred kamerama. Završio je studije komunikologije, a trenutno je zaposlen u Ministarstvu omladine i sporta kao PR menadžer.

Kečina i Packe nedavno su se na slučajno sreli u pozorištu, pa su ovaj trenutak ovekovečili selfijem sa Aleksandrom Srećkovićem Kubuorm, koji je u seriji igrao Vladimira Jankovića Aušvica, profesora matematike i fizike.

Igor i Stefan i danas su u kontaktu, a društvo im s vremena na vreme pravi Milan Trajković, momak koji je u seriji igrao Fiću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track