(FOTO) Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć!
Foto: Printskrin Instagram

Ljubav sve jača

(FOTO) Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć!

Stars -
Igor Kojić sinoć je sa svojom izabranicom i najbližim prijateljima započeo slavlje povodom svog 28. rođendana, a fotografije sa proslave već su dospele na društvene mreže

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs Među njima se našla i ona koju do sada nismo imali prilike da vidimo, a na kojoj Igor sa svojom izabranicom Severinom razmenjuje poljupce. - Couple and singles! Srećan rođendaaaan! - napisao je prijatelj poznatog para, kreator Marko Mitanovski, koji je fotografiju putem svog Instagram profila podelio sa javnošću.

Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rodjendan, ljubavi moja! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 29, 2015 at 3:00pm PDT

Inače, pored toga što je svog dragog iznenadila originalnom rođendanskom čestitkom koja ga je ostavila bez teksta, Severina je Igoru rođendan čestitala i zanimljivom fotografijom putem Instagrama, uz koju je dodala i romantične stihove iz svoje pesme. - Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rođendan, ljubavi moja! - napisala je Seve uz objavljenu fotografiju.

Sa sajta Story.rs pročitajte još:

Severina Vučković i Igor Kojić: Aleksandar će biti na venčanjuSeverina čestitala Igoru 28. rođendan na bilbordu! (FOTO) Severina podelila fotografiju sa Igorom i sinom, pogledajte kako su fanovi reagovali! (FOTO)Severina i Igor: Ludi noćni provod! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track