(FOTO, VIDEO) Aco Pejović sa ćerkom Ivom snimio pesmu i spot za Stupove!
Foto: Promo

Pogledajte

(FOTO, VIDEO) Aco Pejović sa ćerkom Ivom snimio pesmu i spot za Stupove!

Stars -
Spot je sniman u manastiru Đurđevi Stupovi u starom Rasu; Deževi, rodnom mestu Sv Save; u crkvi Sv Vasilija i Sv Georgija na Bežaniji
1 / 3 Foto: Promo

U sklopu akcije "Obnovimo sebe-podignimo Stupove" pevač Aco Pejović snimio je spot za pesmu "Hriste spase" koju peva zajedno sa decom sa veronauke iz crkve Svetog Georgija iz Bežanije.

Spot je sniman u manastiru Đurđevi Stupovi u starom Rasu; Deževi, rodnom mestu Sv Save; u crkvi Sv Vasilija i Sv Georgija na Bežaniji. U spotu učestvuju decom sa veronauke iz crkve Svetog Georgija iz Bežanije. i deca iz Pravoslavnog sportskog kluba Sveta Srbija ćerka od pevača Iva Pejović i sveštenik Miljko iz crkve Svetog Georgija iz Bežanije.

Pesma je posevećena Sv Savi u akciji "Zvono za Stupove". Telekom Srbija je darovao broj 064/737 putem koga možete donirati novac namenjen obnovi manastira i kupovini zvona koje je u manastiru. Mnogo poznatih ličnosti je uključeno u akciju.

Spot je uradila produkcijska kuća Šarf, reditelj i snimatelj spota je Dragan Đorđević Belja, montaža Bojana Stamenković.

Tekst Sveti Nikolaj Srpski, a muzika i aranžman Z. Timotić.

http://www.youtube.com/watch?v=BfZZz24bCD0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track