(FOTO, VIDEO) Boban Rajović majicama i CD-ovima nagradio publiku
Foto: Blagoje Keselj/ PR

Široke ruke

(FOTO, VIDEO) Boban Rajović majicama i CD-ovima nagradio publiku

Stars -
Rajović je i proteklog vikenda bio ''široke ruke'' te na sva tri nastupa delio CD-ove i majice sa logom njegove izdavačke kuće

Protekli vikend za Bobana Rajovića bio je prilično naporan. U petak je nastupao u Danskoj, subotu u Švajcarskoj a u nedelju u Bosni.

No, bez obzira na ubitačan raspored i naporna putovanja Rajović nema na šta da se žali s obzirom da su sva tri nastupa prošla odlično.

Klubovi u kojima je nastupao bili su ispunjeni do zadnjeg mesta, publika je s njim horski pevala svaku pesmu a novu pesmu ''Pričaj mi o sebi'' na zahtev mnogobrojnih fanova pevao je nekoliko puta.

Na sva tri nastupa društvo mu je pravila mlada Ana Barešić, devojka koja je prepevala njegov veliki hit ''Kafanski fakultet'' Ana je svojim pevanjem oduševila prisutne a i samog Bobana ostavila bez teksta:

''Publika ju je odlično prihvatila. Imam osećaj da je ''zaradila'' veći aplauz i ovacije nego ja. Definitivno je položila ispit tako da ćemo i naredni vikend nastupati zajedno'', rekao nam je Rajović.

Inače, Rajović je i proteklog vikenda bio ''široke ruke'' te na sva tri nastupa delio CD-ove i majice sa logom njegove izdavačke kuće. To je, kaže Rajović, njegov skromni poklon fanovima za vernost i podršku koju mu pružaju već petnaest godina.

http://www.youtube.com/watch?v=kIr6UxburTw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track