FRKA U HRVATSKOJ: Bobanu Rajoviću zamalo kidnapovali pevačicu!
Foto: Kurir

Previše zgodna

FRKA U HRVATSKOJ: Bobanu Rajoviću zamalo kidnapovali pevačicu!

Stars -
Atraktivna Mira je Rajoviću pravila društvo tokom letnje turneje ali je, pored dobre atmosfere na nastupima napravila i haos među Rajovićevim fanovima koji su prosto poludeli za njom te s nestrpljenjem čekali u redu za fotografisanje

Boban Rajović konačno može da odahne. Letnja turneja se bliži kraju a sa njom i "glavobolje" koje mu je, doduše nenamerno, izazvala Mira Milosavljević.

Atraktivna Mira je Rajoviću pravila društvo tokom letnje turneje ali je, pored dobre atmosfere na nastupima napravila i haos među Rajovićevim fanovima koji su prosto poludeli za njom te s nestrpljenjem čekali u redu za fotografisanje.

Na jednom od nastupa u Hrvatskoj situacija je prilično izmakla kontroli. Grupa momaka su nakon fotografisanja nastavili da ćaskaju sa Mirom te joj otvoreno "zapretili" kako će je kidnapovati. Ko zna kako bi ova priča završila da se u sve nije umešao Rajović.

On je "smirio" situaciju obećavši momcima kako će ubuduće češće viđati Miru na nastupima u Hrvatskoj te da će upravo oni imati tu čast da prvi čuju njenu novu pesmu koju snima na jesen a koju je radila Marina Tucaković.

U međuvremenu je zgodna Mira uspela skrenuti pažnju javnosti i u BiH gde će joj ovih dana biti uručena nagrada "Otkriće godine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track