FUDBALER IZNENADIO STARLETU: Tijana Ajfon dobila poklon od Lole Smiljanića
Foto: Damir Dervišagić

Učesnici su jedva čekali da čuju ko je u pitanju

FUDBALER IZNENADIO STARLETU: Tijana Ajfon dobila poklon od Lole Smiljanića

Stars -
Sreći starlete Tijane Ajfon nije bilo kraja kada joj je u vilu „Parova“ stigao buket ruža u kojem je stajala poruka s potpisom fudbalera Milana Lole Smiljanića.

Iako su svi učesnici želeli da znaju od koga je poklon, Tijana se branila da je obećala dragom da ga neće otkriti javnosti, ali smo mi ipak uspeli da saznamo ko se krije iza ovog džentlmenskog gesta.

"Ljudi iz cvećare koji su doneli buket rekli su nam da je molba pošiljaoca da se ne otkrije njegovo ime u programu i da se cveće Tijani preda kada nije uživo uključenje iz vile. Tako je i urađeno, Tijana se potpuno pogubila i rasplakala kada smo joj predali poklon. Sve vreme je krila ceduljicu da neka od kamera ne bi snimila potpis na kraju poruke, koji je bio Lolin", kaže izvor blizak produkciji.

Foto: Printskrin/Parovi
Foto: Printskrin/Parovi

Ukućani koji su videli da je starleta dobila cveće i da je taj gest ganuo odmah su je pitali ko joj je poslao poklon.

"Stvarno ne mogu da vam kažem. Obećala sam da ću naš odnos držati u tajnosti. Već mi je jednom prebacio što je detalj iz naše veze dospeo u novine, zato moram da ćutim iako sam presrećna", bilo je sve što je rekla rijaliti zvezda dok je skakala od sreće.

Smiljanić je Tijani zabranio da u javnosti govori o njihovoj tajnoj vezi, naročito nakon što je letos procurila informacija da su se zajedno odmarali u Bečićima.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track