FUDBALER NA FARMI NIKOLA LAKIĆ: Dokazaću da muškarci nisu neverni i nadmeni!
Foto: Printscreen/Facebook

Rijaliti

FUDBALER NA FARMI NIKOLA LAKIĆ: Dokazaću da muškarci nisu neverni i nadmeni!

Stars -
Srpski fudbaler Nikola Lakić, koji živi i radi u Beču, jedan je od potencijalnih učenika "Farme 7".

Fudbaler je rekao da oseća tenziju zbog ulaska u rijaliti i da nije mala stvar da te produkcija izabere među toliko kandidata.Na pitanje novinara ovog portala ko mu daje najveću podršku za ulazak u rijaliti Lakić kaže:

Budući učesnik rijalitija se osvrnuo i na pobednicu prethodne sezone Farme, Staniju Dobrojević."Karakter joj je ispod svakog nivoa(ono sto sam video na farmi), a i nije moj tip devojke", tvrdi Lakić.Povodom ulaska u rijaliti, fudbaler se oglasio i na Fejsbuku.

"Razlog zašto se nisam javno oglašavao na svom profilu je upravo taj što sam želeo da dozvolim ljudima da komentarišu i objavljuju sve ono što su mislili da je potrebno. Nisam želeo da se oglašavam na prozivke, ali sam zato od srca pokušao da odgovorim svakome ko me je podržao. Moja odluka da uđem na Farmu sigurno nije da bih se eksponirao, već da bih razbio predrasude koje me godinama prate zbog moje možda velike ekscentričnosti. Želim da pokažem da muškarci koji poseduju fiziku poput moje nisu nadmeni, neverni i pokvareni. Zaista sam srećan što ste me svi vi, dragi moji prijatelji i poznanici, podržali u ovolikom broju, a najviše hvala mojoj sestri Nedi Lakić koja je uložila sav svoj trud ne bi li ušao u Farmu...", napisao je fudbaler.

Razlog zasto se nisam javno oglasavao na svom profilu je upravo taj sto sam zeleo da dozvolim ljudima da komentarisu i...

Posted by Lakic Nikola on субота 13. фебруар 2016.

EPK/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track