GAGIJU PLENE ANABELIN STAN?! Đogani dužan i zelenašima i državi, ne zna gde će pre
Foto: Damir Dervišagić

Anabela ne želi da mu pomogne

GAGIJU PLENE ANABELIN STAN?! Đogani dužan i zelenašima i državi, ne zna gde će pre

Stars -
Bivšem učesniku Farme Gagiju Đoganiju, osim što ga jure zelenaši zbog novca koji je uzeo na kamatu, sada su za petama i sudski izvršitelji.

Zbog neplaćenih računa za "Infostan", denseru će biti zaplenjena imovina jer godinama nije izmirivao dugovanja prema tom komunalnom preduzeću.

Da stvar bude gora, Gagi je zaratio sa bivšom suprugom, Anabelom Atijas, koja mu je nakon brakorazvodne parnice ostavila stan u kojem sada živi, a račune nije preveo na sebe.

"Gagi već godinama ne izmiruje dugove, zbog čega ga je "Infostan" tužio. Da stvar bude gora, iznos koji mora da plati sada je uvećan za sudske troškove i troškove izvršitelja, a denser jedva krpi kraj s krajem. On je mislio da će od honorara iz rijalitija Farma uspeti da isplati jedan deo dugova, ali kako je ispao rano, ta solucija otpada. On je molio izvršitelje da mu dozvole da dug otplaćuje na rate, što mu je dozvoljeno, ali on ni tako ne poštuje dogovor.

S obzirom da nema stalna primanja, pa račun ne može da mu se blokira, ovih dana izvršitelji bi mogli da dođu da mu popišu i zaplene imovinu, kaže izvor blizak pevaču.

"Što je najgore, njega jure i zelenaši zbog novca koji je uzimao na kamatzu, pa sada ni od njih ne može da traži novac kako bi isplatio dugovanje i sačuvao nekretninu. Da stvar bude gora, in je na krv i nož zaatio sa Anabelom, jer je ona ljuta što vidi da će izgubiti stan koji mu je ostavila nakon brakorazvodne parnice. Anabela je tada pristala da se nekretnina prepiše na njega i da je naslede njihove ćerke kada odrastu, što se očigledno neće dogoditi, jer su velike šanse da Gagiju stan bude oduzet.

Pevačica je već danima van sebe i sve vreme se svađaju zato što ne može da veruje šta je sebi dopustio, a da je nije obavestio o dugovanjima koja ima.

"Pa šta ako imam problem? To ne znači da sad svi treba da me gaze đonom u glavu. Pišite šta hoćete, ne moram da otkrivam detalje iz privatnog života, iako sam javna ličnost. Nemate morala kada me to pitate, to je moj problem, ne vaš", rekao je Gagi.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track