GASTOZ ŠOKIRAO IZJAVOM: Zorica je lepa, ali volim da PLATIM devojku!
Foto: Dragan Kadić

Bez dlake na jeziku

GASTOZ ŠOKIRAO IZJAVOM: Zorica je lepa, ali volim da PLATIM devojku!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz snimio je spot za svoju prvu pesmu, koji je pun atraktvnih i nagih devojaka, pa nas je zanimalo zašto Zorici nije pripala glavna uloga u spotu i da li joj to smeta.

"Zorica ne treba da bude u spotu. Nikada nisam mešao posao i privatnost. Zorica je prezgodna, ali volim da platim devojku koja će da statira. Spopadale su me devojke, pa ja bih se ubio da nisu, jer di-džej kojeg ne spopadaju devojke nije nikakav di-džej. Imao sam i otvorene ponude za seks, ali to je sve normalno", kaže Gastoz, a Zorica dodaje da nije ljubomorna na devojke koje opsedaju njenog dečka, za koga se šuškalo da ju je ostavio.

(FOTO) POMIRILI SE ZORICA I GASTOZ: Cmakali se bez prestanka u punom kafiću

"Mislim da moj osmeh govori više od milion reči. Kojih cica?! U spotu su statirale devojke i fanovi. Naša draga Magdalena je pokazala svoje telo i veoma nam je drago da je učestvovala u spotu, jer je prezgodna i prelepo igra. Nemam na šta da budem ljubomorna, preponosna sam" tvrdi Zorica, a njene reči potvrđuje i Nenad:

"Zorica na to reaguje kao jedna odrasla i zrela žena. Ipak, ne radim ja ništa sa njima, ali mi prija takva komunikacija."

Spekulacijama da su se posvađali par ne pridaje značaj, a Zorica otkriva kada je Gastoz romantičan.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Nenad je takav samo kad imamo neke sitne svađe, koje umeju da postanu i krupne. Dobili smo „zaljubljene“ šolje sa našom slikom od fanova i onda on meni donese u toj šolji kafu u krevet i umilnim glasom mi poželi dobro jutro. Tako se ušlihta ili se samo uvuče u krevet pored mene", otkriva Dukićeva i objašnjava šta je nervira kod Marinkovića.

"Pomaže mi u kuhinji mnogo i tu ne mogu ništa loše da kažem, osim što me iznervira zbog ostavljanja prljavih čarapa po ćoškovima", naglašava Dukićeva.

"Kada ga zamolim da nešto uradi jer ja ne stignem, onda tri dana ponavlja i naglašava kako je raširio veš ili oprao posuđe. Nije mu problem da uradi nešto što je u granicama muškosti", kroz smeh završava Gastozova devojka.

(Alo/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track