GASTOZ ULAZI U PAROVE?!: Iselio se iz Zoričinog stana, pa sam TUGUJE ZA MAJKOM!
Foto: Printskrin

U vilu ulazi posle Nove godine

GASTOZ ULAZI U PAROVE?!: Iselio se iz Zoričinog stana, pa sam TUGUJE ZA MAJKOM!

Stars -

Domaći mediji danima spekulišu o ulasku Nenada Marinkovića Gastoza i u petu sezonu „Parova”.

Jedan od pobednika ovog rijalitija, prema našim saznanjima, pridružiće se ekipi u rijalitiju tek kada se šou bude dobro zakuvao, dakle, nekoliko nedelja od početka nove sezone.

"Za to vreme uspeće da dođe sebi nakon tragedije koja mu se desila. On sada nije spreman da se nosi sa ludilom koje nosi jedan rijaliti šou", uverava izvor blizak „Jutjub“ zvezdi.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(FOTO) BUDI I DALJE PONOSNA NA MENE: Gastoz poslao poslednju poruku SLIKOM sa majčinog gorba

Iako su raskinuli još pre mesec dana, oni su još neko vreme nastavili da žive u stanu na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića, koji su iznajmili nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, više ne dele ni krov nad glavom! Kako saznajemo, Nenad se privremeno preselio kod druga na Košutnjak dok ne iznajmi stan, a sa Zoricom se dogovorio da ostanu samo prijatelji. I mada su mnogi verovali da će ih iznenadna smrt Nenadove majke Goce ponovo zbližiti, to se ipak nije desilo.“Nenad i Zorica mesecima ne funkcionišu kako treba, stalne svađe i razmirice dovele su do toga da se pre mesec dana na miran način dogovore da prekinu emotivnu vezu, ali da ostanu oboje u istom stanu još neko vreme. Nenad je za to vreme spavao u sobi njihovog cimera koji se u međuvremenu odselio, a pre neki dan su i njih dvoje izašli iz tog stana, pa je on otišao privremeno da živi kod druga na Košutnjaku“, priča izvor za Star i dodaje: “Nakon strašne tragedije koja mu se desila, Gastoz nije stigao da pronađe novi stan, pa je prihvatio poziv prijatelja kod kojeg će živeti dok se ne snađe. A što se Zorice i raskida tiče, ni jedno ni drugo ne žele da daju izjave o tome jer su se tako dogovorili…"

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Alo/Star

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se pevačica zabavlja sa svojom trogodišnjom ćerkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track