GAVRILOVIĆ POSLE FARME: Ovo što mislim o Staniji će vas šokirati!
Foto: Marina Lopičić I Damir Dervišagić

Stao na stranu jedne starlete

GAVRILOVIĆ POSLE FARME: Ovo što mislim o Staniji će vas šokirati!

Stars -
Nemam pojma ko je Stanija, prvi put sam je video u životu. Nije takav kvalitet kako se pokazuje u narodu, nije ni neka riba, rekao je pevač

Pevač Ivan Gavrilović otkrio je da starleta Stanija Dobrojević uopšte nije dobra devojka kakvom je mnogi smatraju. Naime, on je ispričao da je suludo što se ona hvali time da otvara akademiju za starlete.

"Nemam pojma ko je Stanija, prvi put sam je video u životu. Nije takav kvalitet kako se pokazuje u narodu, nije ni neka riba. Ima krivu facu, a priča za neki fakultet, koji još nije završila. Golotinjom se prikazuje u narodu, ja sam kao neka starleta. Otvara akademiju tu neku, zamislite koja glupost. Nema zanimanje, samo se skine gola i glumi ludilo. Žena bez zanimanja i profesije", objasnio je Ivan po izlasku s imanja.

On je istakao da misli kako niko od ukućana nije imao seks, već da su svi folirali.

"Što se tiče seksa, mislim da ga nije bilo i da je sve to samo izmišljeno, toga nije bilo. Valjda pojedinim ukućanima to treba da bi se pisalo o njima ili da bi bili s nekim", objasnio je Gavrlilović za Alo, koji kaže da je presećan što je napustio imanje jer mu je porodica nedostajala tokom celog boravka.

Pored toga, on je naveo da je jedan od njegovih najvećih favorita Tamara Đurić jer je borben igrač."Tamara je pre svega fer osoba i zaslužila je da stigne do pobede. Ima čuku i zna da pokaže zube kada je neko napadne ili krene da je gazi", rekao je Gavrilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track