GLADNI: Zvezde Granda navalile na sendviče
Foto: Damir Dervisagic

Pevači tamanili hranu

GLADNI: Zvezde Granda navalile na sendviče

Stars -
Ako je suditi po fotografijama koje je paparaco Kurira napravio u bekstejdžu studija na Košutnjaku, "zvezde" su toliko ogladnele da nisu mogle da dočekaju da stigne hrana, već su navalile na sendviče
1 / 5 Foto: Damir Dervisagic

Četvrto i poslednje veče snimanja „Grandovog“ novogodišnjeg programa za televiziju Prva prošlo je u iću i piću.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović

Kao i prethodnih dana, iza scene su se delili sendviči, a ogladnele zvezde „Granda“ jedva su dočekale da direktor Saša Popović prekine s višečasovnim snimanjem kako bi napunili prazne želuce. Ako je suditi po fotografijama koje je paparaco Kurira napravio u bekstejdžu studija na Košutnjaku, praznih stomaka bili su Sloba Vasić, Andreana Čekić, Slobodan Đurković i Biljana Sečivanović, koji su toliko ogladneli da nisu mogli da dočekaju da stigne hrana.

Biljana Sečivanović
Biljana Sečivanović

Iako je Ana Sević u nekoliko navrata pokušala da prevari glad, to joj nije pošlo za rukom, pa se i ona prihvatila sendviča i pojela ga za tili čas. Ni Aleksandra Prijović nije htela da trpi glad, pa je pojela svoj sendvič, koji je zalila vodom, a onda i viskijem. Kad su se pevačice najele i napile, red je došao i da se popravi ruž na usnama. Tako lepe i site, vratile su se na scenu s kolegama, nakon čega je ubrzo krenulo i odbrojavanje za ulazak u 2015. godinu.(M. D.)

Katarina Živković
Katarina Živković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja