GOCA TRŽAN SE POKAJALA: Kriva sam što mi je propao brak sa Ivanom
Foto: Dado Djilas

Član žirija Pinkovih zvezdica otvorila dušu

GOCA TRŽAN SE POKAJALA: Kriva sam što mi je propao brak sa Ivanom

Stars -
Nije me sramota što sam bila s Ivanom jer imam divno dete. Mislim da sam ja i te kako odgovarala za svoje greške koje nisam videla

Goca Tržan ovih dana je preokupirana snimanjem trenutno najgledanije emisije „Pinkove zvezdice“, u kojoj je član žirija. Iako se već sprema za doček Nove godine koji će provesti radno u Banjaluci, pevačica ipak najveću pažnju posvećuje svojoj ćerki Leni.U intervju za Kurir Goca priča o lošem braku koji je imala s Ivanom Marinkovićem i najavljuje da će sledeće godine roditi dete svom dečku Radomiru Raši Novakoviću.Da li imaš favorite u takmičenju?- Ne, bilo bi veoma ružno da izdvajam nekog. Deca koja su zabavna i koja pevaju pop-rok muziku su hit i ovakav šou je nedostajao Srbiji.Zbog čega si u jednoj emisiji zaplakala?- Zbog malog Miodraga. U prvoj emisiji čula sam da sjajno peva, ali se ograničio na jednu vrstu muzike toliko da nije hteo ništa drugo da čuje. Međutim, u drugom krugu mali je pevao Dženanovu pesmu i ja sam ponosna na njega što je odradio bez greške i usvojio moje kritike.Kako se Lena snalazi u školi i kolika ti je to obaveza?- Lena je moja briga na potpuno drugi način. To je jedan od razloga što sam je upisala u privatnu školu koja radi po Montesori programu obrazovanja, koji je vrlo specifičan. Vrlo mi je važno da dete samo uči i napreduje.

U odgoju ćerke pomaže joj dečko... Raša, Goca i Lena
U odgoju ćerke pomaže joj dečko... Raša, Goca i Lena

Koliko ti Raša pomaže oko Lene?- Kad je čovek zadovoljan i srećan, onda mnoge stvari prolaze bez problema, pa čak i kad ih imaš, lakše ih rešiš jer će taj neko da te zagrli i kaže prave reči. Kad se osećaš najgroznije na svetu i imaš ogromnu bubuljicu na čelu, on će ti reći da si najlepša. To su neke stvari koje mene ispunjavaju i čine me zadovoljnijom, a to je za mene vrlo bitno. Rašina podrška mi je vrlo važna i zaista se osećam privilegovana kao žena.Hoćeš li se konačno udati za njega i da li bi taj papir nešto promenio u vašem odnosu?- Papir ne može da pokvari dobru vezu, ali ni da popravi lošu. Nije nam to sad prioritet, imamo bitnijih stvari. Možda me još malo drži loše iskustvo jer imam brak iza sebe i veliko razočaranje, ali polako me popušta. Ne bih da napravim grešku, ali mislim da je neću napraviti. Još koju godinu i neki stepenik da pređem da budem sigurna da li sam za to ili ne.Želiš li da mu rodiš dete?- Imam jednu veliku neostvarenu želju, a to je trudnoća. Želim da je ostvarim u narednoj godini. Volela bih da imam dvoje dece. Bila bi velika šteta da znam da imam mogućnosti, a da to ne ostvarim. Na tome ću raditi.

Izneo niz uvreda...  Ivan Marinković
Izneo niz uvreda... Ivan Marinković

Da li te je sramota što si bila u braku s čovekom koji te je javno prozivao i koristio status tvog bivšeg muža da bi postao popularan?- Nije me sramota zato što iz tog braka imam divno dete. Ja imam problem jer se osećam krivom što neke stvari jednostavno nisam videla na vreme i što sam dozvolila sebi da toliko pogrešim. Ali bože moj, šta da radimo. Ja nisam osoba koja krivi druge ljude za neuspeh. Mislim da sam ja i te kako odgovarala za te svoje greške koje nisam videla na vreme.Da li tvoj bivši muž Ivan plaća alimentaciju za dete?- Ne, nije dao alimentaciju već godinu i dva meseca.Da li viđa Lenu?- Da, i na tome često insistiram. Ja mu ne branim da je viđa jer ona zaslužuje da ima oca.

SaradnjaOD MITROVIĆA NISAM UZELA NI DINAR!Miroslav Ilić je izjavio da Željku Mitroviću nije uzeo honorar za „Pinkove zvezde“. Da li si ti naplatila?Ja sam se dogovorila za neku drugu vrstu naplate, ako se tako može nazvati. Naprosto, ja s Pinkom sarađujem dugo i možda će se pojaviti neka emisija i šou u kojem ću se ja naći, ovo je druga vrsta saradnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track