GOGA O VEZI SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ne nosim seksi veš, kad sam sa Urošem garderoba mi samo smeta!
Foto: Printscreen/ Instagram

Suvišna je

GOGA O VEZI SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ne nosim seksi veš, kad sam sa Urošem garderoba mi samo smeta!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić, koja je odnedavno verena sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem, priča da razlika u godinama ne utiče na njihov odnos, naročito u krevetu.

Ona ističe da je uz budućeg supruga ponovo upoznala ljubav i da joj je on pomogao da prevaziđe smrt muža Igora Ramovića. Goga priznaje da Urošu nije bilo lako da shvati barijeru koju je imala prema muškom svetu posle Igorove smrti i da joj je bilo teško da uplovi u vezu.

"Nije lako bilo ni njemu ni meni, hvala mu na razumevanju i podršci koju mi je pružio u proteklom periodu. Mislim da su za vezu i brak bitni tolerancija, kompromis i razumevanje. Dok je tako, znam da ćemo biti srećni. Uroš zna da bude budan čitavu noć dok sam negde na nastupu i da čeka da mu se javim telefonom da sam dobro, da bude siguran da je sve OK ", ponosno kaže Sekulićeva i otkriva da iako je on deceniju i po mlađi od nje, nije morala da ga uči igricama u krevetu.

"Mogu vam samo reći da on mnogo toga zna, tako da sam zapravo dosta ja od njega naučila", kroz smeh otkriva Goga, koju smo pitali da li za Uroša uveče sprema posebna seksi izdanja.

"Samo ću vam reći da mi u takvim situacijama smeta svaki delić garderobe. Time sam vam sve rekla", vragolasto odgovara pevačica i ističe da njenom budućesm suprugu ne smeta kada se ona provokativno obuče.

"On je taj koji me tera da se seksepilnije oblačim, doduše, on me kritikuje kada je moja figura u pitanju i traži da skinem još nekih pet kilograma. On smatra da bih time dovela telo do savršenstva", kaže ona.

Goga je u Beograd doputovala sama zbog promocije nove pesme „Red i zakon“, koju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a za koju snima i visokobudžetni spot.

"Uroš je morao da ostane u Cirihu zbog svojih obaveza. Iako mu je teško kada se razdvojimo, a kako je to samo na nekoliko dana, ipak ima razumevanja. Naročito kada je u pitanju moj posao, Uroš pravi kompromis", kaže Goga, koja se verinikom živi u luksuznom delu Ciriha.

Na pitanje da li je Uroš nju prvo upoznao iz medija i svega što se pisalo o njoj, pevačica kaže da je to nažalost njena sudbina, ali i sudbina svake druge javne ličnosti.

"Nije mi postavljao mnogo pitanja jer nije preterano pratio šta se pisalo o meni, znao je ono što treba da zna. On je zahtevao da se naša veza zasniva na poverenju i kako sam ja neko ko uvek govori istinu, to nije bio problem, tako da od samog početka ne postoje nikakve tajne među nama", kaže Goga, s kojom je Uroš verio krajem decembra prošle godine.

Svadbena ceremonija očekuje se uskoro u Beogradu.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track