GOGA SEKULIĆ: Ne jurim sponzore i frajere!
Foto: Damir Dervisagic

Oglasila se

GOGA SEKULIĆ: Ne jurim sponzore i frajere!

Stars -
Pevačica je pobesnela jer je koleginica susret u šminkernici iskoristila da je pita odakle joj pare za novi album i spotove

Folk pevačica Goga Sekulić pre nekoliko dana izdala je deveti studijski album "Ponovo Rođena" i započela kampanju s pesmom "Ja Hoću Sve", koju je snimila u saradnji sa DJ Emmporiom, zbog čega je trn u oku nekih koleginica.

Naime, izgleda da njen uspeh nije obradovao neke njene koleginice, koje je posebno zanimalo to što je u vreme krize snimila novi album, ali sem pesama, snima i spotove. I morala je da im odgovori.

"Poslednjih dana sam toliko puta čula jedno pitanje... evo, baš me je i u šminkernici jedna koleginica pitala: "Gogo, odakle ti pare za nove pesme i spotove?!" Za sve koje zanima ista stvar: Mesecima ne prestajem da nastupam i radim po celoj Evropi. Ne jurim sponzore, momke i ne čekam da mi pare padnu s neba, već ozbiljno radim i sve ulažem u svoju karijeru! Eto, nadam se da je sada jasnije odakle mi novi album i spotovi... a nisam stala! Nakon spota za pesmu "Ja hoću sve", uskoro još jedan spot, za treću pesmu koju sam ekranizovala sa albuma "Ponovo rođena", napisala je Goga na svom fan klubu na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track