GOGA SEKULIĆ OSLABILA 12 KILOGRAMA: Volela bih da se opet udam i postanem majka!
Foto: Damir Dervisagic

Konačno zadovoljna

GOGA SEKULIĆ OSLABILA 12 KILOGRAMA: Volela bih da se opet udam i postanem majka!

Stars -
Redovni treninzi, pravilna ishrana, post i vera u Boga pomogli su mi da se vratim na pravi put, kaže Goga

Nakon smrti supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić je bila u veoma teškoj situaciji. Zadužila se da bi platila troškove njegovog lečenja u Nemačkoj, a kako je bila u žalosti zbog Igorove smrti, duži period nije nastupala. Osim toga, sudila se sa svekrvom oko stana u kojem je živela sa suprugom.

Pevačica priznaje da je sve to na nju ostavilo tragove. Bila je u depresiji i ugojila se. "Bilo mi je mnogo teško, jela sam na nervnoj bazi. Bila sam neraspoložena, a kilogrami su se gomilali", kaže Goga.

Nakon dužeg perioda odlučila je da promeni život iz korena. Posvetila se sportu i izgubila 12 kilograma. "Najpre sam počela manje da jedem, a onda sam angažovala i ličnog trenera. On mi je najviše pomogao u borbi sa kilogramima. Treniram tri puta nedeljno, a on nimalo nije popustljiv. Dugo smo trčali na atletskoj stazi, a kako nam vremenski uslovi to više ne dozvoljavaju, prešli smo u teretanu koja je u mom komšiluku. Tu radim aerobne vežbe i treniram boks, jer se trudim da ravnomerno aktiviram sve grupe mišića i da istovremeno gubim na kilaži, ali i da zatežem telo", kaže pevačica.

"Neću se zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još pet kilograma kako bih vratila devojačku liniju", kaže Sekulićeva.

Alkohol više ne pije i tu odluku neće promeniti ni u novogodišnjoj noći. "Novu godinu ću dočekati radno. Pevaću u Hrvatskoj i radujem se tom nastupu jer me tamošnja publika baš voli. Moje pesme "Seksi biznismen" i "Gaćice" su tamo svojevrsne himne. Alkohol neću piti zbog dijete, ali ni zbog posta kojeg se pridržavam kako bih se pričestila", kaže Goga.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track