GOGA U GAĆAMA DOČEKALA GOSTE: Žao mi je što sam razočarala mnoge koji nisu verovali u mene
Foto: Damir Dervišagić

Provokativna promocija

GOGA U GAĆAMA DOČEKALA GOSTE: Žao mi je što sam razočarala mnoge koji nisu verovali u mene

Stars -
Meni je bitna karijera i da sam prebrodila teške trenutke. Sada me samo zanima moj izgled i karijera, rekla je pevačica

Goga Sekulić održala je promociju devetog albuma "Ponovo rođena" u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila veliki broj kolega. Nakon što je za samo dva meseca smršala čak 14 kilograma, pevačica ne prestaje da provocira svojim načinom oblačenja. Ona je i na proslavi svoje goste dočekivala u gaćicama, preko kojih je imala suknju od tila. Mamila je poglede prisutnih i svi su joj, osim na novim pesmama, čestitali i na novoj kilaži. Kad su sve zvanice stigle, Goga je s njima nazdravila šampanjcem i isekla tortu, na kojoj je bio naslikan njen lik.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Meni je bitna karijera i da sam prebrodila teške trenutke. Sada me samo zanima moj izgled i karijera", rekla je pevačica a onda otkrila i kako je zovu njeni prijatelji:

"Mene svi zovu tebra jer sam ortak, volim da se družim i uvek sam tu za svoje prijatelje, ali i oni uz mene".

Pevačica je otkrila i kako se oseća na promociji albuma za koji tvrdi da će biti potpuni hit.

"Ponovo rođena, kao što je i naziv mog albuma. Žao mi je što sam razočarala mnoge koji nisu verovali u mene i moj povratak", rekla je pevačica vidno raspoložena.

foot: Printskrin
foot: Printskrin

Od poznatih Gogi su podršku pružili Eva Ras, Dara Bubamara, Suzana Mančić, Suzana Perović, Ćemo, Marina Visković, Boban Rajović, Jadranka Barjaktarović, Mia Borisavljević, Aleksandar Kapriš, Stevan Radivojević, Anabela i Andrej Atijas, Sandra Afrika, Sloba Vasić, Sanja Maletić, Lepi Mića, Jovan Perišić i drugi.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track