HAOS U STUDIJU: Milan igrao trbušni ples, pa zaprosio takmičarku (VIDEO)
Foto: Kurir

Pinkove zvezde

HAOS U STUDIJU: Milan igrao trbušni ples, pa zaprosio takmičarku (VIDEO)

Stars -
Meni je najzabavnije ovo što piše kod nas sada na monitoru. Piše da bi Milanče mogao da je pita da se uda za njega, rekao je Miroslav Ilić

Voditelj mešao kukovima dok je Renato Zahirović izvodio pesmu na arapskom, a onda Neni Petrović rekao da bi se verio s njom da nije oženjen Sandrom već deset godinaMilan Kalinić je u „Pinkovim zvezdama“ pao na kolena pred takmičarkom Nenom Petrović iz Bariča jer je ona kao jednu od želja prilikom prijavljivanja za takmičenje navela da na scenu želi da stane samo da bi je Milan zaprosio.Ona je kao prvu pesmu izabrala „Avlije, avlije“. Svi članovi žirija primetili su specifičan glas koji Nena ima, ali se taj glas dopao samo Ceci. Ipak, posle prve pesme, ona je imala tri glasa žirija. Upitan da prokomentariše Nenino pevanje, Miroslav je rekao:

"Meni je najzabavnije ovo što piše kod nas sada na monitoru. Piše da bi Milanče mogao da je pita da se uda za njega", rekao je on, a potom zapretio:

"Ako mi kaže da joj nije visoka intonacija i da nije prehlađena, spustiću stolicu!"

Milan joj je potom šaputao da Miroslavu kaže da je intonacija visoka i da je prehlađena, ali i da je budući muž pored nje, te da bi Miroslav trebalo da pazi kako se ponaša. Kad je pogledao Cecu, Milan je od nje zatražio komentar."Nemoj da si ljubomorna, Ceco" skrenuo joj je pažnju Milan."Milanče, pre bi se reklo da ti možeš da budeš ljubomoran. Ja sam slobodna", znala je da uzvrati Ceca.

Bora je primetio da je Nena promukla, ali je ona to negirala rekavši da joj je takav glas. Pošto je izvela i drugu pesmu, Milan je rešio da pređe s reči na dela, pa je kleknuo ispred Nene.

"Neno, izvini, ali zakasnila si nekih 10 godina. Ali da je druga situacija u pitanju, ti bi odavde otišla kao zaprošena devojka", rekao je Milan u dahu.Pre nego što je kleknuo pred nju Milan se oprobao u trbušnom plesu. Pošto kandidat Renato Zahirović poznaje arapsku i indijsku muziku, članovi žirija su ga zamolili da im otpeva nešto na indijskom i arapskom. Izbor je pao na arapsku pesmu „Habibi, Ya Nour El Ain“, a potom i pesmu iz serije „Mala nevesta“.Milan je tokom trajanja performansa imao prikladnu koreografiju - igrao je trbušni ples, dok je publika dlanovima pratila ritam. Članove žirija i publika bili su oduševljeni i ocenili su Milanov nastup kao odličan.

http://www.youtube.com/watch?v=u9Qf1Y4wIoc

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track