Hari 40. put među Beograđanima!
Foto: Dragan Kadić

Jubilej sarajevski pevač proslavio tri decenije rada

Hari 40. put među Beograđanima!

Stars -
Varešanović nastupio u Sava centru, a publiku digao na noge kako svojim hitovima, tako i sevdalinkama

Hari Varešanović sinoć je proslavio 30 godina rada u beogradskom Sava centru. Više od tri i po hiljade ljudi uživalo je programu pod nazivom „Trilogija“, u kojem je sarajevski kantautor u skoro dva i po sata izveo omiljene pesme svojih kolega, najlepše sevdalinke i dvadesetak hitova iz bogatog opusa njegove grupe Hari Mata Hari.

Krcato... Velika dvorana Sava centra
Krcato... Velika dvorana Sava centra

Nastup je otvorio pesmom „Ja te volim najviše na svijetu“, a onda se Hari i obratio publici.- Prvi put posle 40 koncerata u ovoj dvorani ja imam tremu. Molim vas, dajte mi jedan aplauz da me prođe - rekao je Varešanović i potom publiku digao na noge hitom Zdravka Čolića „April u Beogradu“, a zatim je zapevao „Strah me da te volim“.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić

Spektakl i jedinstven događaj u srpskoj prestonici nije propustila ministarka Zorana Mihajlović, kojoj je društvo pravio partner Vladimir Atanacković.- Nisam fan Harija, ali ću uživati. Jedan deo njegovih pesama me podseća na mladost jer je na takvoj muzici moja generacija odrastala. Nemam omiljenu numeru, ali volim „Baš ti lijepo stoje suze“ - kaže za Kurir Mihajlovićeva, koju je pomalo razljutio gaf jednog kolege jer ju je pomešao sa Slavicom Ðukić Dejanović!- Nije problem što ne znaš kako se zovem, već što si me pobrkao sa Slavicom - rekla je saradnica Aleksandra Vučića.

Zorana Mihajlović: Harijeve pesme me podsećaju na mladost
Zorana Mihajlović: Harijeve pesme me podsećaju na mladost

Lena i Leontina
Lena i Leontina

Vatreno krštenjeLENA PEVALA S MENTOROMUčesnica u šou-programu „Pinkove zvezdice“ Lena Stamenković bila je jedna od gostiju na koncertu Harija Varešanovića. Ona je zajedno sa svojim mentorom otpevala pesmu „Ne mogu ti reći šta je tuga“, koju u originalu pevač izvodi s Ninom Badrić. Kolegu je došla da podrži i Jelena Tomašević, kao i nekoliko izvođača iz Sarajeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track