Hari Varešanović progovorio o razvodu i sukobu s Dinom Merlinom!

Kao u životu, tako u ljubavi

Hari Varešanović progovorio o razvodu i sukobu s Dinom Merlinom!

Stars -
Nekada ide ovako, a nekad onako i to nije ništa nenormalno. Smenjuju se sunčani i kišni dani, kao u životu svih nas, kaže Hari

Hari Varešanović je već dugi niz godina na sceni, iza sebe ima dugogodišnju karijeru koja je ostala bez mrlja i skandala.

Pevač je u jednom intervjuu otkrio koliko mu je važna podrška porodice, kao i da li ima turbulencija u braku.

"To je jako bitno, bez toge nema ništa. Imam sreću da sam našao mirnu luku i da mogu ponosno reći da sam zadovoljan muž, otac i deda. Bez toga teško da možemo, mi koji se bavimo umetnošću. Trudim se da sam stalno sa porodicom u Sarajevu, baš zbog toga jer su mi jako važni", priča pevač i kaže da je i njegov brak kao i svaki drugi.

"I moj brak je imao uspone i padove, no o razvodu nema govora. Sve je to sastavni deo života i nije to ništa spektakularno. Takve stvari se dešavaju učiteljima, doktorima. Nekada ide ovako, a nekad onako i to nije ništa nenormalno. Smenjuju se sunčani i kišni dani, kao u životu svih nas. Jasminka je žena koja me razume i podržava, tako da sam našao nekoga ko mi odgovara i mogu da se oslonim u teškim trenucima".

O sukobu sa kolegom Dinom Merlinom, koji se sve češće pominje, pevač kaže:

"Ma, ljudi moraju da pričaju. Dino i ja smo rivali kao „Željezničar” i „Sarajevo” i to je tako već godinama, ali sve je to na jednoj zdravoj bazi konkurencije i tu se sva priča završava".

(express.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track