HIT PAPARACO: Ružičine i Filipove perverzije na Adi!
Foto: Neman

Dohvatili se na plaži pa pobegli u šumicu

HIT PAPARACO: Ružičine i Filipove perverzije na Adi!

Stars -
Veljkovićeva i Đukić nisu se obazirali na prisutne kupače, već su se pred njima skidali, ljubili i vaćarili
1 / 3 Foto: Neman

Filip Ðukić jedva je dočekao da mu devojka Ružica Veljković izađe iz rijalitija „Maldivi“ jer više nije mogao da izdrži bez seksa.

Akciju započeli na šljunku... Ružica i Filip
Akciju započeli na šljunku... Ružica i Filip

S obzirom na to da su bili razdvojeni nekoliko dana, oni za perverzne radnje nisu birali ni vreme ni mesto. Zaljubljeni par je otišao na Adu Ciganliju da se rashladi, pa su „beogradsko more“ iskoristili i za sprovođenje u delo svojih seksualnih fantazija. Brojni kupači ovoga puta imali su priliku uživo da vide prizor sličan onome što su gledali njihovi cimeri iz vile „Parova“ kada su Ružica i Filip imali seks bez pokrivača.

... A onda potražili intimnije mesto... Veljkovićeva i Đukić
... A onda potražili intimnije mesto... Veljkovićeva i Đukić

Paparaco Kurira nahvatao je Ružicu i Filipa na plaži. Oni se nisu obazirali na prisutne, već su odmah prionuli na posao. Otišli su u vodu i tamo su se ljubili i vaćarili. Onda su igru nastavili na plaži, da bi kasnije otišli u šumicu i tamo završili posao. Nakon toga napustili su plažu, a šta su posle radili, možemo samo da naslutimo. Kad im je onako lepo bilo na plaži, kako li je tek bilo među četiri zida?

Nova učesnica „Maldiva“

Na delu... Una Grujić izvodi svoj performans - Foto: Facebook
Na delu... Una Grujić izvodi svoj performans - Foto: Facebook

AFERA - Pre četiri godine imali avanturu

VLADA S UNOM VARAO DEVOJKUNova učesnica „Maldiva“ Una Grujić, koja je poznata po tome da gola igra u velikoj čaši po noćnim klubovima, bila je u šemi s Vladom Stanojevićem.Kako Kurir saznaje, starleta i voditelj su imali avanturu pre četiri godine.- Vladu i Unu upoznao je zajednički prijatelj na proslavi rođendana jednog kluba. Oni su na kraju večeri diskoteku napustili zajedno. Završili su kod njega u stanu i tako počeli da se viđaju. Mislim da su se sastali svega nekoliko puta jer je Vlada tada imao devojku i pretila je opasnost da ona sazna - govori izvor blizak plesačici.Kako dalje saznajemo, Stanojević nije želeo da raskida ozbiljnu vezu zbog seksa s Grujićevom, koja pak nije bila voljna da mu bude druga, i zato su se dogovorili da svako nastavi svojim putem. Posle ove avanture sretali su se po klubovima, ali više od „zdravo-zdravo“ nisu imali.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track