HOROR: Kriminalac pretio Mimi Oro pištoljem zbog lošeg seksa!
Foto: Dragana Udovičić

Starleta jedva izvukla živu glavu

HOROR: Kriminalac pretio Mimi Oro pištoljem zbog lošeg seksa!

Stars -
Milica Živanović i njena pokojna prijateljica Slađana Guduraš bile su žrtve žestokog momka iz „zemunskog klana“, koji ih je terao da kleče i uriniraju pred njim

Druženje sa opasnim momcima iz „zemunskog klana“ moglo je da košta Mimi Oro života. Starleta, koja se trenutno nalazi u „Parovima“ i koja je bila privođena zbog prostitucije, preživela je pakao jer jedan mafijaš nije bio zadovoljan seksom sa njom.Te večeri sa Mimi Oro bila je i pokojna bosanska starleta Slađana Guduraš. Njima je žestoki momak uperio pištolj u glavu i terao ih da kleče pred njim. Kurir je imao uvid u poruke koje je Slađana slala prijateljici i u kojima je ispričala šta je sve zajedno sa Mimi preživela.- Sve se odigralo prošle godine u jednom lokalu u centru grada. Mimi i Slađana su došle na poziv jednog kriminalca, kojeg su poznavale odranije. Te noći su preživele pakao. On im je govorio da su prostitutke, da budu srećne ako prežive, a iznad glave im je vrteo repetirani pištolj. Nije im dozvoljavao da idu u toalet, već ih je terao da nuždu vrše ispred njega i sve vreme su morale da kleče, a on se pred njima šetao go - priča naš izvor i nastavlja:- Mimi se baš uplašila. On ju je obično čašćavao sa po 500 evra, ali ako je besan, na jedvite jade je od njega izvlačila 100 evra - završava naš izvor.

Napeto... Kriminalac vitlao oružjem iznad starletine glave
Napeto... Kriminalac vitlao oružjem iznad starletine glave

Ovim povodom posetili smo starletu u „Parovima“, koja je potvrdila naša saznanja.- Bilo je takvih situacija. Još mi je samo ovo falilo. Ne želim da se mešam u tu priču. Je l‘ vam je Božana Vujinović to dala? Neću da me povezujete sa lažnim je...icama, spojite me sa nekom boljom. Taj muškarac mene juri, a to me smara. Ja sam gradska devojka, uvek sam u društvu lepih dama i opasnih momaka koji rade razne poslove. Plaćali su nam šampanjce i izlazili smo po noćnim klubovima - kaže Mimi.

Nova romansaRUŽICA FILIPA LJUBI, NA IGORA MISLIRužica i Filip smuvali su se u „Parovima“. Oni se poznaju već tri godine, ali je tek u kući pao prvi poljubac. Iako ima novog dečka, Ružica ne zaboravlja staru ljubav Igora X.- Još mislim na Igora - priznala je Ružica Jovani.Ostali ukućani veruju da je između modelsice i Filipa bilo nešto više od poljupca, pošto su, kako su rekli, bili nestašni ispod čaršava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track