HRVATSKA STARLETA POTROŠILA NA SILIKONE 7.000 €: A sad se sama sebi GADI, pa ih IZVADILA
Foto: Dragan Kadić

Promenila lični opis

HRVATSKA STARLETA POTROŠILA NA SILIKONE 7.000 €: A sad se sama sebi GADI, pa ih IZVADILA

Stars -

Barbara Šegetin koja je zajedno sa svojom sestrom Tinom učestvovala u poslednjem emitovanom "Velikom bratu" odlučila je da ode kod plastičara jer nije bila zadovoljna izgledom.

Hrvatska starleta, naime, skinula je silikone iz usana zato što se sama sebi gadila. Operaciju je, kako pišu hrvatski mediji, obavila u Beogradu.

"To mi je postalo odvratno. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne", rekla je Barbara.

Noj je donja usna od detinjstva bila veća od gornje, a u njoj je imala minimalnu količinu hijaluorna pa još ne razmišlja da je dira.

Usne namerava da smanji i njena sestra Tina (26), koja je nedavno povećala svoj dekolte. Mlađa sestra Šegetin nije bila zadovoljna prirodnom veličinom svojeg dekoltea.

"Svi misle da imam peticu, ali nosim solidnu trojku. Svim devojkama koje nisu zadovoljne veličinom grudi preporučila bih taj zahvat povećanja" tvrdi Barbara. Osim što je povećala grudi, korigirala je i nos.

ULAŽE U SEBE: Evo koliko para je Barbara Šegetin potrošila na operacije!

SRBI LUDI ZA HRVATICOM: Barbara Šegetin dobija bračne ponude u Beogradu

24sata.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja