HRVATSKA STARLETA TVRDI: Osudili su me jer sam ljubila srpsku zastavu
Foto: Printscreen Parovi

Ava Karabatić potresena zbog presude

HRVATSKA STARLETA TVRDI: Osudili su me jer sam ljubila srpsku zastavu

Stars -

Rijaliti zvezda Ava Karabatić osuđena u Zadru zbog ucenjivanja profesora na šest meseci uslovne kazne, novopečena voditeljka je završila u bolnici. Ona tvrdi da je politika umešala prste u njen slučaj.

"Znam da me Hrvati ne vole zato što sam ljubila srpsku zastavu i grb, pa sam zato dobila kaznu kakvu ne zaslužujem. Žaliću se jer smatram da je ovde učinjena velika nepravda i da me oni osuđuju zato što sam učestvovala u srpskim rijalitijima i ljubila trobojku i zato što ne krijem da volim Srbe. U Srbiji radim i živim. Ne volim da delim ljude po nacionalnosti", rekal je Ava, koja je primljena u bolnicu zbog presude.

AVA OPTUŽENA ZBOG UCENE, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Iscrpelo me je ponovljneo suđenje!

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

"Cela ta afera za mene je bila veliki šok. Teško sam podnela tu presudu psihički, ali sam i veliki hipohondar, pa od tada osećam bolove i pritisak u celom telu. Od kada se pojavio slučaj „Profesor”, od te godine imam jak gastritis i čir na želucu", rekla je Ava, koja je počela da vodi emisiju na Televiziji „Tesla”, a jednu od emisija snimiće u zatvoru.

"Ja sam nevina osuđena i zato želim da pričam sa zatvorenicima i čujem kako se osećaju oni koji žive iza rešetaka, a nisu počinili krivično delo", istakla je Karabatićeva, koja hoće da otvori vrtić i privatnu gimnaziju.

Alo/D. Panajotović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ava Karabatić o Hilari Klinton i Donaldu Trampu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja