Indila odbila da pije srpska pića!
Foto: Printskrin Fb

Dara Bubamara ugostila francusku zvezdu

Indila odbila da pije srpska pića!

Stars -
Naša pevačica izvela prijateljicu u restoran, gde je probala domaće specijalitete, ali je pila isključivo vina iz svoje zemlje

Popularna francuska pevačica Indila dan uoči koncerta u Kombank areni u Beogradu stigla je da iskusi čari srpske prestonice. Ona je izašla u provod u društvu svoje drugarice Dare Bubamare.Srpska pevačica još ranije je pričala da se druži s vlasnicom hita „Derniere Danse“, a mnogi joj nisu verovali. Sada ih je uverila da je sve vreme govorila istinu. Dara je postavila svoje i Indiline fotke na Fejsbuk i tako pokazala da su veoma bliske.- Dara je Indili pokazala Beograd, a priredila joj je i večeru u jednom restoranu. Francuska zvezda je probala naše specijalitete, ali nije želela da nazdravi rakijom, već je pila isključivo vina iz svoje zemlje - priča naš izvor koji se našao s njima za stolom.

Drugarice... Indila i Dara
Drugarice... Indila i Dara

Inače, Bubamara je posle restorana povela Indilu na svoj nastup na jednom beogradskom splavu. Francuskoj zvezdi se baš dopao provod u Beogradu, a znala je i Darin repertoar jer joj je, kako je Bubamara svojevremeno izjavila, koleginica iz Pariza pevala na nekim demo-snimcima.- Milan i ja se družimo sa Indilom već pet godina. Radila mi je neke pesme i pevala demo-snimke - rekla je svojevremeno Bubamara, dodajući koliko je njena koleginica prirodno lepa.Indila je, inače, došla u Beograd zbog koncerta u okviru festivala New Divas, na kojem su nastupile i Nevena Božović, Sara Jo, kao i grupa Zemlja gruva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track