ISIDORA BJELICA I MAJA VOLK SE POMIRILE: Bolest nas je ponovo spojila
Foto: Kurir

Teški trenuci

ISIDORA BJELICA I MAJA VOLK SE POMIRILE: Bolest nas je ponovo spojila

Stars -
Presrećna sam zbog pomirenja, jer se Maji divim kao ženi koja je postigla mnogo toga u životu i izborila se sa opakom bolešću, kaže Isidora

Dramaturg Maja Volk je obolela od raka grla, a spisateljici Isidori Bjelici se kancer pojavio na jajnicima. Iste metode u lečenju ove opake bolesti navele su ih da zaborave na nesuglasice, pređu preko teških reči i zajedničkom borbom i međusobnim savetima pobede bolest. Maja, koja tvrdi da se svojevremeno zabavljala sa Isidorinim suprugom, Nebojšom Pajkićem, kaže da je bračnom paru zaboravila i oprostila to što su je nazivali crnim magom koji baca zle čini, a prešla je i preko toga što su, navodi, Pajkić i Isidora likovali kada se razbolela.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Isidoru je zbog takvih reči i misli život opomenuo tako što je obolela. Dobro je da je ona to shvatila na vreme, promenila se i izvinila za sve ružne reči koje mi je uputila. Sada samo prijateljice i koristimo iste metode u borbi da nam se ova teška bolest ne vrati. U životu treba praštati i zato sam prihvatila obrazloženje da su oni sve ružne reči izgovorili dok su bili u bunilu svesti, pomračene negativnom energijom i ličnim nezadovoljstvima", rekla je Maja, kojoj je bračni par najviše zamerio što je napisala primedbe na Isidorinu magistarsku tezu, i što je Pajkićeve tekstove kao dramaturg u "Centar filmu" negativno ocenila. Iako je svojevremeno pričala da je Maja slučaj za psihijatre i da trabunja zbog teškog života koji je imala, sada joj je neizmerno drago što sa bivšom suparnicom ispija kafe.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Presrećna sam zbog pomirenja, jer se Maji divim kao ženi koja je postigla mnogo toga u životu i izborila se sa opakom bolešću. Ona je dobra majka, veliki čovek i puno poštovanje imam prema njenom radu. Često tako ljudi zbog nekih besmislenih razloga zapadnu u sukobe, pa izgovore reči zbog kojih se kaju. Ima to veze i sa tim što smo nas dve prilično slične. Prijaju mi susreti sa njom i naši razgovori", istakla je Isidora, a na pitanje da li je bilo nečega između njenog supruga i Maje, odgovorila je sa osmehom: "Žene same treba da grade svoj odnos, jer čim se tu umeša muškarac nastaje haos. Meni je drago što smo nas dve izgladile situaciju, a Pajkić neka sam ispravlja svoje krive Drine".

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track